FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Schimbări importante la Steaua! 4 mutări rapide ale lui Reghecampf

Articol de GSP - Publicat marti, 23 februarie 2016 11:01

Laurențiu Reghecampf a fost foarte dezamăgit de prestația unor jucători aseară și a anunțat că ar putea face schimbări importante la meciul cu Iași de sâmbătă. 

Sunt șanse mari să revină la sistemul din primul meci, 4-1-4-1, asta după ce aseară a jucat 4-2-3-1, așa cum s-a întâmplat și în primul său mandat. 

Prestațiile dezamăgitoare de aseară i-ar putea trimite pe bancă pe Momcilovici, Tamaș și Alex Bourceanu. Surpriza ar putea veni în dreptul lui Chipciu.

Alex e departe de forma de altădată și Reghecampf l-ar putea trimite pe bancă, în timp ce Hamroun, Stanciu și Adi Popa ar putea compune tridentul ofensiv al Stelei, ei fiind și cei mai în formă jucători ai campioanei. 

Echipa probabilă:

Niță - Enache, Papp, Varela, Toșca - Pintilii - Ad. Popa, Stanciu, Bawab, Hamroun - Marica

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (65)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  23 Februarie 2016, 13:17

RegheBlaT un antrenor prost care nu e in stare sa duca echipa nici pe locul 3 ...o sa piarda si cu iasul ...

sibelius
sibelius  •  23 Februarie 2016, 13:58
Postat de maximinus_trax pe 23 Februarie 2016, 13:53

FRF da licenta echipelor romanesti pentru cupele europene. Lista echipelor e trimisa de FRF. Daca FRF nu da licenta (asa cum deja a declarat Negoita) se merge la TAS. La TAS depinde ce avocati pui. Daca ai avocati buni iti castiga usor cauza, mai ales ca FRF de obicei nu se prea prezinta.

Echipele care nu ies din insolventa pana la inceputul sezonului nu pot participa la editia urmatoare a UCL/EL. In mod normal echipele in insolventa ar fi trebuit retrogradate; daca nu s-a facut asta nu le poti interzice participarea in play-off, asa cum nu le poti interzice nici participarea in Cupa Romaniei. Fenerbahce era suspendata din Europa, dar asta nu i-a impiedicat sa fie campioni ai Turciei.

reddogsv
reddogsv  •  23 Februarie 2016, 12:18

Eu cred ca sistemul de joc va fi 3-1-3-1 deoarece 3 vor fi maini moarte si tot s-au obisnuit din Groapa cu 3 in 1. Multumim d-na Lipa pt aceste privilegii. Un egal daca scoate Prunea e suficient! Forta CSMS! Unde sa va juca? La Domnesti? Fcsd!

Vezi toate comentariile (65)
Comentează