FOTBAL  »  Superliga  »  NEMULŢUMIT

"Schimbările de lot din iarnă, ne-au tras înapoi"

Articol de GSP - Publicat joi, 27 martie 2008 00:00

Faţă de lotul pe care l-a avut la dispoziţie în iarnă, la debutul etapei pregătitoare pentru restul campionatului, oficialii de la Ceahlăul se pot considera abia acum acoperiţi în efectiv. "Cu nouă etape înainte de terminarea campionatului, am izbutit să formăm şi noi un lot. Acum, pentru a fructifica şansele ce ne mai leagă de evitarea retrogradării, nu-mi doresc decît linişte şi susţinerea tuturor de aici, jucători şi conducători", spune Viorel Hizo.

Tehnicianul principal de la FC Ceahlăul considera că în faţa Unirii Urziceni, formaţia sa a cîştigat un punct mare, în comparaţie cu cele două puncte pierdute la remiza cu CFR Cluj. "Numeroasele schimbări de efectiv,
de care am avut parte în această iarnă, ne-au tras înapoi. Acestea au fost principalele noastre probleme, în tot acest an"
, a conchis Viorel Hizo.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
 •  28 Martie 2008, 12:21

Stefan nu vrea performanta(cupe europene) la piatra (nici nu ar avea cum deoarece asta ar implica prea multi bani) El isi doreste o sit asemanatoare cu gloria bistrita.Undeva pe la mijl clasamentului , sa nu aiba grijile retrogradarii si sa faca jocuri de culise.

 •  28 Martie 2008, 09:14

performanta fara bani in ziua de azi nu se poate. Stefan vrea sa faca treaba cu jucatori imprumutati adunati de ici de colo pe care sa nu dea bani. si pe el nu-l mai intereseaza fotbalul. dar macar sa lase pe altul dar nici asa nu vrea. oricum el nu da bani la echipa are trepadusi.pacat de orasul asta. cine vrea sa se salveze tre sa se implice daca nu pateste ca ceahlaul. iar in B. PACAT

 •  28 Martie 2008, 08:21

Incepe Hizo cu aluziile ca au fost adusi jucatori fara ca el sa vrea? Toti au fost adusi in probe si au fost opriti numai dupa ce valorosul Hizo isi dadea acceptul.Oricum este pe cale sa realizeze o performanta unica in analele Romaniei, sa retrogradeze aceeasi echipa din prima divizie doi ani la rand.La mai mare!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează