FOTBAL  »  Superliga  »  ANALIZĂ

Scindare în Liga 1! Se nasc două echipe care refac ierarhiile în competiția internă

Neșu și Ogăraru, foarte buni prieteni, au contribuit la câștigarea primului titlu din mandatul lui Becali FOTO Cristi Preda
Neșu și Ogăraru, foarte buni prieteni, au contribuit la câștigarea primului titlu din mandatul lui Becali FOTO Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat joi, 19 ianuarie 2017 00:00

Steaua Bucureşti devine de fapt FCSB, însă Steaua Bucureşti va continua să existe sub proprietatea Clubului Sportiv al Armatei.

Practic, cel mai mare club de fotbal din România se rupe în două. FC Steaua Bucureşti, aparţinând CSA, va avea palmaresul de la înfiinţare, iunie 1947, şi până în ianuarie 2003.

Iar ultimii 14 ani, cu performanţele obţinute, sunt în "CV"-ul clubului patronat de Gigi Becali.

Din acest moment, se modifică semnificativ ierarhiile în Liga 1!

Toate detaliile le aflați din ediția tipărită de azi și de pe platforma digitală!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (139)
timm
timm  •  20 Ianuarie 2017, 11:00
Postat de timm pe 20 Ianuarie 2017, 10:56

Ba tu intelegi *** si spui numai minciuni.Nicolae Robu, primarul Timişoarei, a anunţat, vineri, că ACS Poli a câştigat, în instanţă, palmaresul, culorile şi numele.

@saviola 2_8 nu a radio acasa pentru stiri? Într-un moment în care Adrian Mititelu spera să reînființeze Universitatea Craiova, justiția a decis, definitiv și irevocabil, cine este de fapt deținătorul de drept al palmaresului, mărcii și a siglei fotbalului din Craiova. Astfel, Curtea de Apel București a respins, miercuri, apelul înaintat de către Adrian Mititelu, după ce Tribunalului București a decis că palmaresul a aparținut întotdeauna celor de la CS U Craiova.

timm
timm  •  20 Ianuarie 2017, 10:56
Postat de saviola2_8 pe 19 Ianuarie 2017, 03:48

daniele, te stiam mai dezghetat, intelegi ca un tribunal civil nu se poate pronunta in privinta palmaresului? nu au voie sa judece sportiv, intelegi? daca nu intreaba un om care are pregatire in domeniul juridic, nu ICCJ, absolut nimeni, nici un tribunal civil din nicio tara nu poate stabili palmaresul unui club, pot da sentinte pe chestiuni juridice, atat.

Ba tu intelegi *** si spui numai minciuni.Nicolae Robu, primarul Timişoarei, a anunţat, vineri, că ACS Poli a câştigat, în instanţă, palmaresul, culorile şi numele.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

timm
timm  •  20 Ianuarie 2017, 10:53
Postat de saviola2_8 pe 19 Ianuarie 2017, 03:44

si e si normal sa nu aiba. nu discutam asta acum. lumea e scarbita de ambele tabere, asta nu ne impiedica, pe noi, stelistii adevarati sa fim obiectivi, trebuie sa tinem cu adevarul , nimic altceva. Daca jeejee e un *** care a indepartat fanii nu inseamna ca viitoarea nou infiintata a csa-ului are vreun palmare, sunt doua lucruri total distincte.

Tu esti gigist nesimtitule. Stelistii tin cu STEAUA.

Vezi toate comentariile (139)
Comentează