FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - NOVOSIBIRSK 1-1

Sclipire în furtună

Articol de GSP - Publicat luni, 24 ianuarie 2011 00:00

Meciul a fost întrerupt la 10 minute de la reuşita "Prinţului", din cauza furtunii


Primul amical al "şepcilor" în Antalya a durat fix o jumătate de oră. Lui Adrian Cristea, care ieri a îmbrăcat pentru prima dată tricoul alb-negru, i-a fost suficient să arate ce poate. După o pasă filtrantă spre Machado, blocată greu de ruşi, şi un sprint în care a pierdut patru adversari pe drum, Cristea a pus cireaşa pe tort. După ce a întors din gleznă doi mijlocaşi de la Sibir, "Prinţul" a şutat imparabil, la colţul lung, de la 28 de metri. S-a întors apoi spre tribuna în care se aflau Florian Walter şi Cristi Borcea şi a făcut semnul victoriei, apoi a pus mîna pe tricou, în dreptul inimii.

Ruşii au egalat după cîteva minute, după ce ploaia a inundat terenul. Liber pe stînga, Skorohodov l-a bătut pe Popa. După alte 5 minute, arbitrul a întrerupt meciul din pricina unei furtuni ce căpătase proporţii apocaliptice: fulgere, vînt puternic şi o ploaie ce a inundat în scurt timp terenul.

Cum a început meciul "U"
M. Popa - Unguruşan, Abrudan, Pele, Mendy - Cojocnean, Balde, Boştină, Ad. Cristea - N. Tony, Machado

Popa salvator
Portarul Marius Popa a ieşit în evidenţă aseară. La 0-0, goalkeeper-ul adus de la Pandurii Tg. Jiu a scos miraculos o minge trimisă cu capul de un adversar rămas liber la 8 metri. La faza golului însă, nu a putut să facă nimic, Skorohodov fiind din nou singur, de data aceasta cu mingea la picior.


Borcea a venit cu ceaiul
Bun prieten cu Florian Walter, Cristian Borcea a venit la meciul de aseară pentru a-i vedea la lucru pe foştii dinamovişti din lotul "şepcilor". A apucat să-i urmărească doar pe Boştină şi pe Cristea, bucurîndu-se la gol ca şi cum ar fi marcat Dinamo. Borcea a sorbit în permanenţă dintr-un pahar cu ceai, încercînd să se apere de frigul pătrunzător.

Inbox
- Jucătorii vor avea zi liberă azi, prima după venirea în cantonamentul din Antalya. Clujenii vor reveni în ţară abia pe 10 februarie.
- Argentinianul Bazzi, accidentat săptămîna trecută, nu a făcut parte din lotul pentru meciul cu Sibir. În schimb, Matache e refăcut după contuzia suferită săptămîna trecută.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează