FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Școala lui Real » Cristian Lopez l-a egalat pe Hora în topul marcatorilor din prima ligă

Lopez a reușit ”dubla” cu Voluntari
Lopez a reușit ”dubla” cu Voluntari

Articol de - Publicat luni, 09 noiembrie 2015 00:00

Spaniolul de 26 de ani a reuşit o "dublă" în partida cu Voluntari şi a urcat pe prima poziţie în clasamentul golgeterilor, cu nouă goluri în acest sezon.

Clujenii s-au chinuit serios pentru a punctul luat la Bucureşti, spaniolul Lopez salvîndu-i în cele din urmă pe vişinii cu două goluri. Culmea e că acesta nu era mulțumit după meci, deși reușitele l-au propulsat în vîrful clasamentului golgeterilor. 

"Sînt supărat că nu am făcut o partidă bună. Nu am jucat prea bine, cei de la Voluntari s-au distrat cu noi la 2-0. Ăsta e adevărul. Am început slab, dar cu multă ambiţie am reuşit să obţinem un punct. Pot să spun că sînt mulţumit doar cu atitudinea echipei noastre de pe finalul partidei. Îmi place să fiu apropiat de colegii mei şi trebuie să ştie lumea că sîntem şi colegi, şi prieteni", a spus atacantul.

În perioada 2009-2011 Lopez a evoluat la Real Madrid B, acolo unde a jucat în 44 de partide şi a reuşit să înscrie de 10 ori. Acum, el a reuşit să puncteze de nouă ori în campionat pentru CFR.

"Avem o echipă mult întinerită faţă de anii trecuţi şi, chiar dacă n-am mai luat jucători consacraţi, mulţi dintre ei au şcoli de fotbal în spate. Cristian Lopez este unul dintre cei care au şcoala lui Real Madrid"
Iuliu Mureşan, preşedinte CFR Cluj

Topul golgeterilor

1-2. Cristian Lopez CFR Cluj 9
1-2. Hora Pandurii 9
3-6. Budescu Astra 6
3-6. Gnohere Dinamo 6
3-6. Fl. Tănase Viitorul 6
3-6. Stanciu Steaua 6
6-10. Chipciu Steaua 5
6-10. Golubovici CSMS Iași 5
6-10. Cernat Viitorul 5
6-10. Alibec Astra 5

"Se vede umbra lui Paszkany!"

Gigi Mulțescu, antrenorul celor de la Voluntari, și-a criticat dur elevii după egalul cu CFR Cluj, 2-2. "Sîntem nişte idioţi. Trebuia să avem 5-0 la pauză şi am dat doar un gol. Am revăzut de atîtea ori faza penalty-ului şi n-a fost nimic. Jucătorul s-a agăţat de mănuşa portarului. Se vede umbra lui Paszkany. Am pierdut ca nişte proşti, ce mai discutăm? Sînt unii jucători care nu au ABC-ul fotbalului. În afară de entuziasmul promovării, ei au rămas la nivelul din B".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
1610711385807044
Misu Mihai  •  09 Noiembrie 2015, 09:44

Daca intra si golul "cu foarfeca" era SUPER !!! Multescu=PENIBIL !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează