FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - POLI IAȘI 2-1

Scuza penibilă a lui Trică după ce a făcut o criză de nervi și a traversat terenul în timpul meciului cu Dinamo: "Mă doare, nu mai pot!"

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 noiembrie 2017 12:36

Eugen Trică, antrenorul secund al celor de la Poli Iași, a fost eliminat la finalul meciului cu Dinamo (1-2), iar moldovenii nu vor avea niciun antrenor pe bancă la meciul cu Astra din runda următoare.

Supărat după ce Colţescu a eliminat doi jucători de la ieşeni, Eugen Trică a traversat terenul şi s-a dus direct la vestiare! Acesta a fost eliminat de arbitru pentru că a părăsit suprafaţa destinată antrenorilor fără acordul arbitrului.

Trică a invocat un motiv penibil pentru această decizie: "Mă doare burta, nu mai pot!", i-ar fi transmis tehnicianul centralului.

Totuși, reluările TV au arătat că antrenorul secund a fost doar nemulțumit după ce Frăsinescu a fost eliminat pentru două cartonașe galbene.

La meciul cu Astra de etapa viitoare ieșenii nu vor avea antrenor pe bancă, Flavius Stoican fiind suspendat, Trică urmând să ajungă și el la Comisia de Disciplină.

"Trică mi-a zis că i-a venit rău și-a plecat la vestiare... Acum de unde să știu dacă m-a mințit sau nu?", a comentat Stoican. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
958640464273596
Bogdan Potop  •  26 Noiembrie 2017, 20:50

daca Dinamo avea un asemenea arbitraj pana unde se auzea? Urs Meier a fost minciuna pe langa executia asta.

antalmihai
antalmihai  •  26 Noiembrie 2017, 18:14

un nesimtit!

647518888970426
Adrian Naque  •  26 Noiembrie 2017, 17:20
Postat de Adrian Naque pe 26 Noiembrie 2017, 13:17

Jurnalistii lui peste! Stoican revine pe banca chiar la meciul cu Astra. Scrieti si voi articole sportive si lasati alte fituici sa se ocupe de cancan-uri!

Jurnalism de proasta calitate care se axeaza in principal pe cancan si scandal. Iar daca nu este scandal... IL INVENTAM! Daca nici cand vi se atrage atentia nu sunteti in stare sa va corectati greselile... nu mai aste nimic de adaugat!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează