FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Se bat cu Steaua pe Bojan » "Câinii" vor să-l transfere din vară pe Golubovici, care e dorit și de MM Stoica la formația campioană

Articol de - Publicat joi, 28 aprilie 2016 00:00

Sezonul nu este încă terminat, dar Mircea Rednic a început deja să îşi creioneze lista de achiziții pentru intersezon.

Conform surselor Gazetei, "Puriul" îl doreşte pe atacantul celor de la CSMS Iaşi, Bojan Golubovici. Deşi vârsta, 33 de ani în august!, nu este în avantajul lui, vârful sârb rămâne liber în vară şi poate veni la Dinamo fără sumă de transfer, exact pe placul patronului Ionuţ Negoiţă.

Golubovici a fost în ultimii ani unul dintre cei mai constanţi fotbalişti din Liga 1 şi a fost ferit de accidentări grave. Bojan l-ar putea înlocui în lotul roș-albilor pe Gnohere, care vrea să plece din Ștefan cel Mare.

Pentru semnătura ex-iugoslavului se luptă şi Steaua.

"Golubovici se poate bate cu orice fundaș central, câștigă lejer duelurile unu la unu. Are nevoie doar de centrări de calitate. Joacă excelent ca pivot, dublează bine, ține mereu doi fundași cu el"
Marius Baciu, antrenor, la Digi

"Golubovici poate să se ducă la Steaua sau altundeva dacă vrea, însă eu cred că l-am convins să-și prelungească angajamentul cu Iașiul. Mie mi-a spus că nu are nici o ofertă concretă de nicăieri"
Florin Prunea, președinte CSMS Iași

9 golurişi 2 pase decisive în 34 de meciuri a reuşit Golubovici pentru Iaşi, în acest sezon de L1. Mai are un gol în Cupa României

3.500 €este salariul pe care Golubovici îl încasează lunar la CSMS. La Dinamo ar putea lua circa 5.000 E, plus bonusuri de performanță

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (30)
zecs93
zecs93  •  28 Aprilie 2016, 16:35

Il urmaresc pe Golubovici inca de cand juca la Ceahlaul si acolo a dat randament maxim cum face de altfel si la iasi, hmm nustiu ce sa zic, mie mi-se pare cam lent asa de fire dar intrade'var, la loviturile de cap e imbatabil, daca ii dai centrari bune vor scrie gol pe ele, hai sa zicem ca din 10 centrari, 8 sunt goluri !!! P.S: E un varf bun dar nu la nivelu bizonului, Gnohere e peste Golubovic !!!

sorin.pch
sorin.pch  •  28 Aprilie 2016, 16:02
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

acum vor sa schimbe numele clubului din *fcsb* in *fotbal steaua* fc fotbal steaua pitesti * :))

60old
60old  •  28 Aprilie 2016, 15:06
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Cine sunt astia?

Vezi toate comentariile (30)
Comentează