FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Se desparte Astra de Șumudică? "Întotdeauna a avut oferte"

Articol de GSP - Publicat marti, 28 martie 2017 14:48

Președintele Astrei, Dani Coman, e rezervat în privința șanselor echipei sale la titlu. A vorbit și despre posibila despărțire de Marius Șumudică, tehnician care are oferte și are mari șanse să se despartă de formația giurgiuveană în vară. 

"Dacă ne luăm după primele două jocuri disputate în play-off, nu cred avem şanse mari la titlu. Dacă ne gândim , totuşi, suntem echipa campioană care a surclasat Beșiktaș Istanbul, acum câteva zile, putem spera la mai bine. Despre contractul lui Șumi, eu am avut mai multe discuţii cu el.

Dacă va primi o ofertă bună din străinătate cu siguranţă va pleca, pentru a făcut performanţă la Astra şi, pe undeva, e normal se gândească şi din punct de vedere financiar -i fie mai bine.

Întotdeauna a avut ofete din Turcia, eu chiar am participat la unele discuţii. Cât despre cota lui, oricum avea o cotă foarte bună. A câştigat un campionat, a făcut performanţă în Europa, e unul dinte cei mai buni antrenori români şi e normal aibă oferte", a declarat Dani Coman în direct la TV Dolce Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
887888274661367
Pompiliu Bota  •  29 Martie 2017, 03:21

Cred ca doar Rapidul si Circul Globus l-au cautat.

ares2024
ares2024  •  28 Martie 2017, 19:50

Oricum ,e mai bun decat prietenu'regheblat daca asta voiati sa insinuati !!!

valentinn10
valentinn10  •  28 Martie 2017, 17:56

Auzi , unul din cei mai buni antrenori , un campionat , vai mama lui de laudaros fara caracter , un parior frustrat...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează