FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI

Se face lumină la Voluntari » Oficialii echipei, obligați să facă urgent modernizări la stadionul "Anghel Iordănescu"

Articol de - Publicat miercuri, 23 noiembrie 2016 18:06

Autoritatea Aeronautică Civilă Română a dat aviz favorabil celor de la FC Voluntari pentru montarea instalației de nocturnă pe stadionul "Anghel Iordănescu"

FC Voluntari și CSU Craiova sunt singurele două echipe din Liga 1 care nu beneficiază de instalație de nocturnă, iar de multe ori sunt nevoite să joace în deplasare pentru a face pe plac televiziunilor, celor care stabilesc orele de start ale meciurilor. Conform caietului de licențiere, pentru a avea dreptul de joc în prima ligă, cele două echipe erau obligate de LPF să dețină nocturnă, dar Liga le-a dat verde pentru actualul sezon competițional.

Dacă cei din Bănie au fost lăsați o perioadă să evolueze pe Extensiv, "pentru că în acest moment trec printr-un proces de construcție a unui nou stadion", cei de la FC Voluntari nu aveau acordul de ridicare a nocturnei, chiar dacă și-au construit de la zero un stadion.

Motivul? Autoritățile din Ilfov au primit verde pentru a ridica stadionul, dar nu și pentru montarea unei instalații de nocturnă. Șefii de la Voluntari nu au primit acordul celor de la Autoritatea Aeronautică Civilă Română, pentru că arena din Voluntari era pe raza culoarelor de zbor ale Aeroportului Băneasa.

"Cei de la Voluntari au depus două cereri pentru a primi aprobare. Prima a fost de construire a stadionului, pe care au primit-o imediat, iar cea de-a doua pentru nocturnă, care le-a fost respinsă", spun sursele ziarului.

Gazeta a luat legătura cu cei ce la Autoritatea Aeronautică, iar după câteva zile reporterii ziarului au primit un răspuns oficial: "Este adevărat că cei de la FC Voluntari nu putea să-și ridice nocturna, dar acum s-a emis un aviz pozitiv pentru acest aspect. S-au făcut tot felul de măsurători, de analize, a existat un proces ce trebuia respectat, iar acum totul este OK. Pot monta instalație de iluminat pe stadion. Au acordul nostru pentru a face această operațiune".

"Cei de la FC Voluntari sunt obligați ca la începutul sezonului viitor să aibă instalație de nocturnă dacă vor să mai joace meciurile de pe teren propriu în Voluntari. Altfel, vor evolua pe un alt stadion"
oficial al LPF

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
427278137453618
Walter Wicky  •  24 Noiembrie 2016, 10:44

Din bani publici echipa in prima liga! Primaria din VOLUNTARI este protejata? Scuzati intrebarea.

ayrtonsenna
ayrtonsenna  •  23 Noiembrie 2016, 20:22

E aranjata treaba, Voluntariul deja a rezervat nocturna de pe stadionul Dinamo, ce va fi demontata in primavara si cedata Voluntariului. Au deja facute masuratorile si proiectele de reinstalare.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează