FOTBAL  »  Superliga  »  CONTRE

Se încinge derby-ul europenelor, Astra versus Steaua » Rădoi se dă la Şumudică: ”Să nu îmi pună vorbe în gură”

Articol de - Publicat marti, 11 august 2015 00:00

Mirel i-a replicat tăios tehnicianului giurgiuvenilor, care susţinuse că Budescu n-a ajuns în Ghencea fiindcă nu l-a dorit actualul antrenor al Stelei: "Îi transmit să nu-mi pună vorbe în gură!"

Mîine seară, la Giurgiu, singurele reprezentante ale României în play-off-ul cupelor europene se vor duela în meciul cel mai aşteptat din etapa intermediară din această săptămînă.

Duelul Astra - Steaua e aprins şi mai tare de cei doi antrenori. Totul a plecat de la o dezvăluire pe care Marius Şumudică a făcut-o zilele trecute despre Budescu.

"Să vă spun eu de ce nu a ajuns el la Steaua! Am participat la o discuţie între Gigi Becali şi Petre Buduru şi patronul Stelei a zis că Mirel i-a transmis că nu-l vrea pe Budescu fiindcă nu face şi faza defensivă şi el are nevoie de jucători care să facă ambele momente ale jocului", a declarat Şumudică la DigiSport.

Imediat după derby-ul cu Dinamo, Rădoi a fost chestionat despre afirmaţiile rivalului său, moment în care a reacţionat pe un ton ridicat: "E uşor să vorbeşti. Şi eu aş putea să spun anumite lucruri. Dacă Şumudică încearcă să-şi motiveze jucătorul înaintea acestui joc e treaba lui, dar să nu-mi pună mie vorbe în gură! Eu vă pot confirma un singur lucru, Budescu e unul dintre cei mai buni jucători, dar în nici un caz nu poate face obiectul unui transfer pe 1,5 milioane de euro. Cu aşa ceva nu sînt de acord!".

Altă polemică: sistemul Ligii 1

Rădoi a ţinut să-i dea o replică tăioasă lui Şumudică şi în privinţa strategiei privind campionatul, pînă la startul play-off-ului. "Sincer vă spun, în momentul de faţă nu mă interesează campionatul fiindcă şi dacă voi avea 10 puncte de Steaua, să zicem, în play-off vor rămîne 5 şi vor fi şi două meciuri directe. Deci acum nu campionatul mă interesează", a spus Şumudică.

"Şi de ce mai joacă dacă nu-l interesează? Cluburile au decis acest sistem, regulile sînt pentru toată lumea, nu doar pentru Astra sau Steaua, dar dacă el consideră că, acum, n-au rost punctele, să nu mai joace, nu e nici o problemă!", a contrat Rădoi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
loritzu
loritzu  •  11 August 2015, 15:20

Hai c-o sa-l mai joace si pe-asta cu voi si dupa aia mai vedem :) !

moshu_cu_ruc.sacul
moshu_cu_ruc.sacul  •  11 August 2015, 11:55

Mirel: "Îi transmit să nu-mi pună vorbe în gură!"...Și, mă rog, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mal.
mal.  •  11 August 2015, 09:50

Dacă Chipciu face 5 milioane, cum naiba Budescu nu face 1,5?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează