FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Se adună problemele celor de la CFR! Datoria clubului a crescut cu peste 800.000 de euro » Ultimele nume apărute pe tabelul creditorilor

Articol de GSP - Publicat joi, 20 august 2015 00:36

Tabelul definitiv al creditorilor în cazul CFR-ului s-a mărit cu trei nume: fostul căpitan Cadu, atacantul Gabionetta şi clubul Sporting Braga din Portugalia.

Dacă datoria iniţială a clubului era de aproximativ 1,5 milioane de euro, acum aceasta trece pragul de 2 milioane de euro.

Suma pe care Cadu trebuie să o primească este estimată la 220.000 de euro, cea către Gabionetta la 105.000 de euro, iar Braga trebuind să primească 500.000 de euro.

Citește aici mai multe detalii despre datoriile celor de la CFR Cluj și lista completă a jucătorilor trecuți pe tabelul creditorilor!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
daniaania
daniaania  •  20 August 2015, 16:35

STIRI DE CACAO CU LAPTE. SE STIE CA CFR ESTE IN INSOLVENTA, SI CE MAI VRETI ??? DA, BANII *** DE ANI DE ZILE UNDE SUNT ?CA NU INVESTESTE NIMIC. CFR O SA O SCOATA LA CAPAT DE CIUDA VOASTRA !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fibra
fibra  •  20 August 2015, 14:03

Nu mai este mult pana cand toata Liga I va fi in insolventa.Daca acum joaca pentru familii,prieteni,stewarzi,si cei din mass-media,or sa ajunga sa joace singuri.

valiza.epo
valiza.epo  •  20 August 2015, 07:56
Postat de travka pe 20 August 2015, 07:35

pt astia nu se mai streseaza presa? pt echipele astea care dau tepe de milioane de euro la angajati - terti si la statul roman? ziceti ma gazetarilor nu mai faceti sondaje si spume la gura??? de ce? va zic eu pt ca nu e Steaua in situatia asta, daca ar fi fost, cred ca faceati vreo 350 de articole zilnic doar despre asta, Steaua nu plateste la timp etc, ia faceti voi un sondaj echipele in insolventa au voie in Europa?? NU, atunci de ce au voie in Liga 1?? daca tot insistati cu licenta lui Radoi

Ai rabdare. Vine si FCSB in curand in "gashka".

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close