FOTBAL  »  Superliga  »  DEMISIE

Se întâmplă în Liga 1! Acuze dure ale antrenorului demis: "Mi se impunea să-l bag pe fiul investitorului. S-a lăudat că a mai terminat 4-5 antrenori înaintea mea"

Articol de - Publicat luni, 20 martie 2017 19:04

Ilie Stan (49 de ani) a fost demis astăzi de la ASA Târgu Mureș, deși în ultima etapă din play-out a câștigat meciul împotriva Concordiei Chiajna, scor 2-1.

Antrenorul susține că a fost dat afară pentru că n-a vrut să-l folosească pe fiul unuia dintre investitori și aduce acuze dure conducerii lui ASA.

"Nu puteam continua așa. Am venit la o echipă fără investiții, fără jucători de valoare. Am avut copii care au demonstrat că merită să joace în Liga 1, dar îți trebuie timp să formezi o echipă. Motivul pentru care am fost dat afară a fost că nu l-am băgat pe fiul unui om din conducere. E vorba de Tibi Petriș. E inadmisibil să stau să fiu amenințat mereu.

M-am săturat să mi se spună «Te distrug» și alte chestii. Ce sunt astea? Suntem în perioada sclavagismului? Îmi spunea «Eu plătesc, eu comand». Să comande la el acasă, nu în fotbal! În fotbal sunt 4-5 oameni care au băgat bani, nu ăsta. Se lăuda la mine că a mai terminat 4-5 antrenori pe-aici.

La ultimul meci, în minutul 80, a trimis pe cineva din tribună să-mi spună să-l bag pe Tibi în teren. Aș fi tâmpit să nu bag un jucător tânăr să joace? Mie-mi plac tinerii, dar nu se poate. Eu am băgat tineri care au fost peste el din toate punctele de vedere", a declarat Ilie Stan pentru GSP.ro.

Gazeta Sporturilor a scris la finalul lunii ianuarie despre modul în care și-a făcut apariția în echipa lui ASA Tiberiu Petriș, un mijlocaș de 22 de ani aflat la formația târgmureșeană din 2012.

142 de minute a jucat Tiberiu Petriș pentru ASA în acest sezon

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
aius1234
aius1234  •  21 Martie 2017, 08:40

Se exprima cum stie, si cred ca a inteles toata lumea ce a vrut sa exprime user-ul Raduly Bela, dar altceva e mai important: povestea lui Ilie Stan e actuala, cred, la majoritatea echipelor, daca nu la toate, iar rezultatul este usor de anticipat - promovarea non-talentelor si a petardelor

1217507458282763
Mihail-Madalin Mihalache  •  21 Martie 2017, 00:42

Copii talentati si "TARINTATI"

132331260571303
Popa Basca  •  21 Martie 2017, 00:08
Postat de pedro_nr1 pe 20 Martie 2017, 22:28

la cum te exprimi, nu cred sa ai mai mult de doua clase si un trimestru :)

Omul nu se exprima foarte corect gramatical in limba romana,fiind foarte clar ca este etnic maghiar.Dincolo de faptul ca multi cetateni romani,de etnie romana,vorbesc romaneste de-ti vine sa vomiti,el nu vrea decat sa-si sustina echipa si o face incercand sa respecte regulile bunului-simt.Nu am priceput de ce trebuie sa-i raspunzi cu o ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează