FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Se întoarce Adi Popa la FCSB? Gigi Becali vorbește despre revenirea "Motoretei"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 mai 2017 17:22

Reading, echipa lui Adi Popa, a ratat promovarea în Premier League după ce a fost învinsă de Huddersfield la loviturile de departajare în finala play-off-ului.

Fostul fotbalist al lui FCSB ar putea părăsi formația pregătită de Jaap Stam, mai ales că în sezonul abia încheiat a strâns doar 275 de minute, iar în play-off n-a fost folosit deloc.

Gigi Becali susține că și l-ar dori înapoi pe cel poreclit "Motoreta", însă șansele ca mijlocașul de 28 de ani să revină la FCSB sunt extrem de mici.

" Adi Popa e un jucător care-mi place mult, dar nu cred că se întoarce în România. Dacă vrea să revină, îl primim cu braţele deschise", a declarat Becali la TV Sport ro.

600.000 €
a plătit Reading pentru Adi Popa, jucător care a evoluat pentru FCSB din vara anului 2012 până în ianuarie 2017

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
poison
poison  •  31 Mai 2017, 22:51

A confirmat si asta afara.. E super bun.. cred ca face 20.000.000€.. :))

mario_rdfe
mario_rdfe  •  31 Mai 2017, 21:23

Las-o incolo de motoreta. ca au plecat de la astia foarte multi jucatori , pe foarte multe milioane, si au fost tepe . au plecat doua echipe numai in ultimii ani, pe zeci de milioane, si afara nu au facut nimic, cu exceptia lui tatarusanu si chipciu, restul varza. macar Dinamo nu a avut ce sa vanda, sau daca a vandut, a fost pe bani putini..nu au reusit sa pacaleasca si ei pe nimeni :))

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  31 Mai 2017, 20:50

Domnii fani FCD1948B sunt rugati sa discute (eventual la o tocanita...) despre vedetele din Groapa, care au speriat Vestul, Estul, Sudul si Nordul cu valoarea lor exceptionala si preturile pe masura... Augh! Augh! Augh!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează