FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - DINAMO

Se răzbună din nou pe Dinamo? Eugen Neagoe nu i-a iertat pe „câini” pentru calvarul prin care a trecut în 2019

Eugen Neagoe, antrenorul Astrei, nu a uitat presiunea la care a fost supus în lunile petrecute la Dinamo, presiune care l-a dus la un pas să-și piardă viața.
Eugen Neagoe, antrenorul Astrei, nu a uitat presiunea la care a fost supus în lunile petrecute la Dinamo, presiune care l-a dus la un pas să-și piardă viața.

Articol de , - Publicat sambata, 20 februarie 2021 13:52 / Actualizat sambata, 20 februarie 2021 13:54

Eugen Neagoe, antrenorul Astrei, nu a uitat presiunea la care a fost supus în lunile petrecute la Dinamo, presiune care l-a dus la un pas să-și piardă viața.

  • Astra și Dinamo se vor întâlni duminică, de la ora 20:30, liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe Digi Sport 1, TV Telekom Sport 1 și Look Sport.

Duminică, Dinamo dă piept cu Eugen Neagoe! Antrenorul Astrei nu a uitat nici acum că era să moară în vara 2019, când era pe banca roș-albilor, la un meci cu U Craiova (0-2). Traiul olteanului ca principal al "câinilor" a fost un calvar, el picând la mijloc în conflictul dintre suporteri și conducerea de atunci a clubului.

"Geană" a acuzat tratamentul la care a fost supus de galerie și caută să se răzbune din nou. A mai reușit de atunci o victorie împotriva roș-albilor, 4-2 în decembrie 2019, când era la Hermannstadt, iar Yazalde, atacantul dorit și acum de "câini", a reușit o dopietta. A mai existat și o remiză, 1-1, în noiembrie 2020, în Ștefan cel Mare.

Mâine seară, la Giurgiu, Neagoe se va duela în premieră cu Ionel Gane, cei doi fiind coechipieri în echipa Universității care a câștigat Cupa României în ediția 1992-1993. Eugen a strâns 15 meciuri contra "câinilor": 5 victorii, 4 remize și 6 eșecuri.

Cu toate că-i câștigase pe fotbaliști în cantonamentul iberic, pe fondul războiului civil de la Dinamo din vara 2019, prezența lui Neagoe în "haită" a fost un fiasco. A stat doar două etape pe bancă, 0-5 cu Viitorul și 0-2 cu Craiova, apoi echipa a fost pregătită de secundul său, Sebi Moga. După 5 runde, când echipa strânsese doar 3 puncte, Neagoe a fost obligat să semneze încetarea angajamentului, fiind înlocuit în cele din urmă cu Uhrin. 

1 victoriea bifat Astra acasă în ultimele 6 jocuri disputate în campionat, 3-0 cu Gaz Metan (15 decembrie 2020). În rest, 3 remize şi două înfrângeri

4 victoriia obținut Dinamo pe teren advers în 11 meciuri din ediţia curentă, înregistrând și un egal, și 6 înfrângeri

5 victoriia obținut Dinamo în 18 deplasari cu Astra. În rest, 9 eșecuri și 4 remize

A fost o mizerie, nu vreau să îmi mai aduc aminte. În momentul în care suporterii opresc autocarul echipei şi ceartă ei jucătorii şi se dau atotştiutori... Ei au vrut să ia decizii, să conducă ei.
- Eugen Neagoe, în iulie 2020

Când au venit acei băieți din Spania, fanii i-au așteptat cu flori, cu covorul roșu, apoi nu s-a întâmplat nimic. Acum nu au mai dat foc la niciun hotel, nu că instig la așa ceva. Ei culeg ce au semănat.
- Eugen Neagoe, în ianuarie 2021

De ce viitorul lui Dinamo pare tot mai sumbru: „Spaniolii sunt în continuare în club, lucrurile vor tărăgăna”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Cum vrea DDB să strângă banii pentru licența lui Dinamo: „Lansăm oficial campania și vă prezentăm soluția”

Steliano Filip își pierde muza! Divorțează de superba Bianca: „De 5 luni avem o relație la distanță”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (3)
537095073301815
Izabela Iuliana Nazare  •  21 Februarie 2021, 12:42

Nu l-a obligat nimeni sa vina la Dinamo ,putea sa refuze oferta ,doar stia la ce echipa ajunge ! In situatia in care se afla acum Astra , nu-l vad bine pe d-l goe !

1924355661199388
Sierra Leone  •  21 Februarie 2021, 07:39

Pai Geană, la ce rezultate a obținut cu Dinamo, la pregătirea echipei în Spania, și transferul de jucători per total zero(0) rezultate. Dar în final omul a plecat cu 40 000 de euro. Asta e, interesul poarta fesul, asa ca Geană ciocul mic.

bodystyle74
bodystyle74  •  20 Februarie 2021, 15:43

Are o singura calitate nenea goe- faptul ca este varul lui Piti in rest nimic. 0 performante in mamaliga yorgulescu. Ii urez doar sanatate ca de injuraturi are parte.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează