FOTBAL  »  Superliga  »  UTA

Se sparge echipa

Articol de - Publicat miercuri, 14 mai 2008 00:00

Se pregătesc să-şi încheie conturile cu Ara­dul şi lusitanii Edson şi Simao. Cei doi sînt în va­canţă şi pe adresa clubului n-a sosit nimic ofi­­­cial, dar Edson spune că are oferte din Por­­­­tugalia, iar Simao de la Real Sociedad (Spa­nia). Altfel, pe lîngă Todea, Unirea Ur­­zi­­ceni îl vrea şi pe Hidişan, Măr­ginean şi Oli­ve­ira vor fi redirecţionaţi de CFR Cluj, Za­ha­ria pleacă în Germania, liga secundă, Fl. Dan poa­te ajunge la Mediaş, iar Opriţa a spus că ar pleca oriunde.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
 •  17 Mai 2008, 14:30

Pentru cel ce posteaza pe site in 14.05.2008 ora 15:27.Mentionez ca toti jucatorii nominalizati in articol vor pleca de la U.T.A. Sustin acest lucru ca facand parte din conducerea clubului.Autorul articolului este absolvent de jurnalism-engleza si se documenteaza cand scrie ceva deci atentie ala care postezi nu fii las si prost crescut.

 •  16 Mai 2008, 09:38

Jucatori de doi lei. La Arad au incast o caruta de bani si nu au facut nimic.

 •  14 Mai 2008, 15:27

sunt radu romanescu si nu am liceul terminat(inca sunt la seral),iar scriu din burta(ca sa nu ma dea astia de la gsp afara),tre sa scriu ceva...si eu am oferta de la elmundo,NY TIMES SI DE LA BILD!!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează