FOTBAL  »  Superliga  »  UNIREA URZICENI - GLORIA BUZĂU 2-0

Se văd cupele

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 martie 2008 00:00

Urziceniul a ajuns pe locul 5, care duce în UEFA, în timp ce Buzăul e cuprins de grijile retrogradării

Elevii lui Dan Petrescu au alergat aseară pentru a recupera punctele irosite în Ghencea. Au presat încontinuu, iar în careul lui Mincă a plouat cu centrări. Prima fază periculoasă i-a aparţinut lui Bilaşco (8), şut din10 metri, reţinut de portarul oaspeţilor. Buzăul a replicat prin Ioviţă (20), dar Stelea a scos salvator. Centrarea lui Pădureţu reluată cu capul de Galamaz (34), din 6 metri, l-a lăsat spectator pe Mincă, iar gazdele conduceau cu 1-0. Cu trei minute înainte de pauză, căpitanul ialomiţenilor putea majora diferenţa, din centrarea aceluiaşi Pădureţu, dar mingea trimisă cu capul a nimerit plasa laterală.

În repriza a doua, buzoienii au forţat egalarea şi l-au trimis în atac pe Liţu, dar tot Urziceniul a fost formaţia periculoasă. Stelea a închis poarta, iar Ciprian Petre (63) l-a executat pe Mincă din 10 metri, cu un şut la colţul lung. Nici după eliminarea lui Mehmedovici (72) pentru cel de-al doilea galben, elevii lui Ştefan Stoica nu au pus probleme. Ciprian Petre a ratat din faţa porţii cel de-al treilea gol, iar Buzăul a arătat ca o echipă care se îndreaptă încet, dar sigur, spre liga secundă.

Ştirile meciului:
- Căpitanul buzoienilor, Alexandru Tudose, a ajuns la spital, după ce s-a ciocnit cu Bogdan Stelea pe finalul primei reprize. Scos cu targa de pe teren, fundaşul a suferit un traumatism toracic.

- Suspendat pentru această partidă, atacantul Bogdan Mara a fost şeful galeriei ialomiţene de la tribuna I.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
 •  22 Martie 2008, 11:25

de curiozitate, vedetele alea locale ar juca fara bani? si-ar da viata pe teren cu buzunarele goale? VRAJEALA!!!!!oare cat a castigat ion viorel de pe urma acestei echipe?sau el e patriot?niciun om sanatos la cap nu ar arunca banii aiurea doar un nebun ca jiji.... dar ce conteaza, gloria vrea in B!!!!pacat .....lasa ca vin investitorii din bz, cu bani si cu jucatori valorosi, care alaturi de iovita si ionescu promoveaza iar in A. nu conteaza cand....

 •  22 Martie 2008, 00:52

ptr ker prietene daca esti o oaie ratacita din suita lui jiji nu pot decat sa te felicit...sa nu uitam ca acei jucatori ai lui ion viorel au promovat dupa 20 de ani aceasta echipa in liga1...ciobanul a venit pe nepusa masa.,.,.a venit sa culeaga roadele altora...viorel a gresit enorm ca ne-a vandut ciobanului..ai o minte ingusta KER si incep sa cred ca esti un spurcat de bucurestean dupa cum gandesti,.daca erai buzoian priveai realitatea cu barbatie..insa este dureroasa sa stii realitatea,,

 •  21 Martie 2008, 16:10

si ce ati rezolvat cu avortonul ala de iovita? s-a pisat pe voi saraciilor! daca n-ar fi cei de la steaua, ati fi niste handicapati pe teren. hai buzaul!!! hai in ....numai prostii sunt mandrii cand retrogradeaza sau un cretin ca seby care cred ca e de fapt ion viorel, ca prea e inversunat fata de fane stoica. sau e ruda cu unul din handicapatii aia lasati de ion viorel la echipa.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează