FOTBAL  »  Superliga  »  VÂNZARE

Se vinde încă un club din Liga 1, după Dinamo! » Discuții avansate, un fost jucător al Generației de Aur va fi numit în conducere

Ieșeanul Sin, dreapta, în duel cu craioveanul Mitriță, ar putea avea un nou boss la club
Ieșeanul Sin, dreapta, în duel cu craioveanul Mitriță, ar putea avea un nou boss la club

Articol de GSP - Publicat joi, 26 aprilie 2018 12:29

După clubul FC Dinamo care e aproape să fie vândut, acum și Poli Iași ar fi în discuții avansate cu un investitor român pentru a prelua formația de fotbal din prima ligă. 

Negocierile ar fi început în luna martie a acestui an. Investitorul care ar urma să preia clubul moldav ar urma să pună la dispoziția clubului resursele financiare de care are nevoie pentru a scăpa de problemele financiare și pentru a ridica nivelul clubului. 

Agentul de jucători Mihai Joița ar urma să se ocupe pe partea sportivă, cu aducerea fotbaliștilor. 

Sursele GSP.ro susțin că dintre oamenii care vor veni lângă Poli Iași ar urma să facă parte și un nume din Generația de Aur, Tibor Selymeș, care ar urma să ocupe o poziție oficială în club. În plus, investitorul și-ar dori foarte mult să transfere jucători importanți și de valoare.

Interesant este că respectivul investitor, care e ardelean la origine, vrea să păstreze în linii mari actuala conducere a clubului, inclusiv banca tehnică unde antrenor principal e Flavius Stoican.

Acum a mai rămas doar ca Primăria Iași să-și dea acordul pentru a se încheia afacerea.

"Dacă va fi ceva concret, noi vom anunța într-o conferință de presă" președine Poli Iași, Adrian Ambrosie

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
fibra
fibra  •  26 Aprilie 2018, 15:11

Pe unde a fost,Selymes a parjolit tot,dar banii i-a incasat. Spre binele clubului vreau sa cred ca nu va veni nici un investitor sau macar fara Tibor baci.Altfel se alege praful.

dakesis
dakesis  •  26 Aprilie 2018, 13:42
Postat de Johnny Crowbar pe 26 Aprilie 2018, 13:14

***

ce 8 mici ai...:)

269979180095891
Johnny Crowbar  •  26 Aprilie 2018, 13:14

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează