FOTBAL  »  Superliga  »  DELEGARE

Știm arbitrul care va conduce derby-ul CFR Cluj - FCSB

Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a anunțat programul etapei 4 din play-off și play-out-ul Superligii. Derby-ul etapei se va juca la Cluj, între CFR, locul 3 și liderul campionatului FCSB, dar un detaliu ciudat atrage atenția. +28   FOTO
Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a anunțat programul etapei 4 din play-off și play-out-ul Superligii. Derby-ul etapei se va juca la Cluj, între CFR, locul 3 și liderul campionatului FCSB, dar un detaliu ciudat atrage atenția.

Articol de - Publicat sambata, 13 aprilie 2024 13:22 / Actualizat sambata, 13 aprilie 2024 16:56

Comisia Centrală a Arbitrilor a decis ca Sebastian Colțescu (46 de ani) să fie arbitrul care va conduce cel mai important meci al rundei. Duelul de duminică dintre CFR Cluj și FCSB.

  • Meciul CFR Cluj - FCSB este programat duminică, de la 21:00. Va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1

„Centralul” din Craiova va bifa primul lui meci după ce numele său a apărut în scandalul pirotehnic din Giulești, dar Kyros Vassaras a analizat cazul și l-a găsit nevinovat pe Colțescu, numele său fiind „aruncat” eronat în discuție de către Daniel Niculae, președintele Rapidului.

Mihai Stoica, decizie după iminenta plecare a lui Coman: „Am adus deja înlocuitor! Va străluci”
FCSB
Mihai Stoica, decizie după iminenta plecare a lui Coman: „Am adus deja înlocuitor! Va străluci”

La CFR Cluj - FCSB, Colțescu va avea parte de o brigadă exclusiv din București. La cele două tușe va fi ajutat de Valentin Avram și Andrei Constantinescu. În camera VAR a fost delegat Radu Petrescu, iar asistent a fost ales Alexandru Vodă.

„Ieși în p*** mea!” » Coman a cedat nervos împotriva lui Colțescu

În decembrie 2023, Florinel Coman marcase un supergol în CFR Cluj - FCSB, dar reușita i-a fost anulată pentru un presupus fault comis de Valentin Crețu în faza de construcție.

Cu 22 de secunde înainte ca mingea să intre în poartă, în jumătatea FCSB-ului a avut loc un duel pentru minge între Valentin Crețu și Philip Otele. Fundașul oaspeților a intrat prin alunecare și a câștigat balonul cu piciorul drept, dar cu piciorul stâng l-a împiedicat pe adversar, asta după ce lovise mingea.

Arbitrii din camera VAR, George Găman și Adrian Popescu, i-au cerut „centralului” Sebastian Colțescu să meargă la monitor pentru a revedea faza, ceea ce s-a întâmplat. Colțescu a considerat că Vali Crețu l-a faultat pe Otele, astfel că a anulat golul și a reluat jocul cu lovitură liberă pentru CFR Cluj!

Când a văzut decizia, Coman a reacționat vulgar: „Ieși în p**a mea!”.

Match Quiz CFR Cluj - FCSB

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul CFR Cluj - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

CFR CLUJ - FCSB » Clujenii n-au mai reușit să câștige cu FCSB de 9 meciuri și aproape doi ani!

Citește și:

Gigi Becali l-a făcut ȘEF la FCSB până în 2029!
FCSB
Gigi Becali l-a făcut ȘEF la FCSB până în 2029!
Munteanu și Popescu la FCSB? Gică Hagi a fost întrebat direct: „Mi se pare greșit!”
Universitatea Craiova - Farul 1-2
Munteanu și Popescu la FCSB? Gică Hagi a fost întrebat direct: „Mi se pare greșit!”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (3)
rav410wrc
rav410wrc  •  13 Aprilie 2024, 16:54

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

corneliusarmis
corneliusarmis  •  13 Aprilie 2024, 14:06

Îmi aduc aminte de un meci cu Astra, arbitrat de Colțescu, când n-a validat trei goluri perfect valabile, ce mai, a scos mingea din poartă! Și atunci tot la comanda Vassaras&Habarnam Burleanu a... „fluierat fals”! O avea vreo „datorie” la dl Varga, că „omul negru”, dl Balaj, a plecat tai-tai pe la televiziuni, la „specialistul.. preferat!”

wflo27
wflo27  •  13 Aprilie 2024, 13:41

Varianta mai bună ar fi fost Balaj! E și liber omul! O sa facă praf meciul omul nostru, el oricum nu are nimic de pierdut, lista FIFA nu o mai prinde, se apropie finalul de carieră, o cam ia pe drumul lui "fanta de lumina".

Vezi toate comentariile (3)
Comentează