FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - PETROLUL 1-0

Selymeș dă vina pe atacanții echipei pentru înfrîngerea cu CFR: "Trebuie să dai gol din jumătate de ocazie"

Articol de GSP - Publicat marti, 11 august 2015 21:35

Tibor Selymeș, antrenorul Petrolului, a comentat înfrîngerea în fața CFR-ului, scor 0-1, și i-a găsit vinovați pe atacanții echipei.

"Jucăm bine, dar nu marcăm goluri. Nu poți cîștiga un meci dacă nu marchezi. La orice greșeală pe care noi o facem adversarii ne dau gol. Nu mai poate fi vorba de ghinion. Trebuie să fim mult mai concentrați în faza de atac.

Se termină etapa a șasea și noi n-avem un lot. E frustrant pentru că n-am ajuns pe plus la numărul de puncte (n.r. Petrolul a fost penalizată cu 6 puncte la începutul sezonului), mai ales că noi jucăm, dar din păcate pierdem sau facem egal fără să înțeleg de ce.

Din jumătate de ocazie trebuie să dai gol dacă ești atacant. Trebuie să fim mai concentrați în fața porții. A avut și Moussa azi de două ori cînd era singur în șase metri. În loc să preia și să dea unde vrea, el a dat pe lîngă poartă", a spus Selymeș la Digisport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
goggu.mecanicul
goggu.mecanicul  •  12 August 2015, 01:41

selymese esti cel mai prastie antrenor din liga 1. Pana si Stoican iti da clasa vb unuia.

1425838917717550
John Milne  •  12 August 2015, 01:27

In Liga 2 cu huligannii care au huiduit Nationala .

bdgeorge
bdgeorge  •  12 August 2015, 00:36

De ce nu ne lasi tu pe noi mai Tibor ..du-te de unde ai venit si sa il iei si pe Mihai Joița cu tine..ce jucam ma ???? nimic Moussa ala e mai gras decat un luptator de sumo..tu nu il vezi???? de fapt ce sa vezi pe tine te-a adus Joița sa-i bagi jucatorii sa joace poate,poate mai face si el un ban...esti zero ca antrenor du-teeeeeeeeeeeee

Vezi toate comentariile (3)
Comentează