FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - DINAMO 1-0

Semnal de alarmă tras de Mutu după ce Dinamo a pierdut cu CFR: "Cred că Dan Petrescu era ironic, orice echipă va pleca acolo de la 0-1"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 10 august 2017 23:43

Adrian Mutu a vorbit despre greșeala de arbitraj în urma căreia Dinamo a pierdut meciul jucat la Cluj, contra CFR-ului, scor 0-1 și susține că echipele care vor juca în Gruia vor începe meciurile de la scorul de 0-1.

După ce Cosmin Contra a acuzat că George Găman a influențat rezultatul meciului cu decizia de a dicta penalty la un henț inexistent la Nedelcearu, Mutu a subliniat că centralul nu este la prima greșeală împotriva lui Dinamo.

"După părerea mea este penalty inexistent și am auzit că așa a spus și domnul Crăciunescu. Găman a greșit de multe ori împotriva lui Dinamo. Anul ăsta, orice echipa care va juca la Cluj va pleca cu 0-1. Când Dan Petrescu se plângea de arbitraj, cred că era ironic, că au avut 3 penalty-uri în ultimele 5 meciuri.

Dominarea lui Dinamo din a doua repriză nu am mai văzut-o de mult. CFR a stat cu 9 apărători în fața careului. Suntem mulțumiti de joc. Știu că și tușierul a confirmat că el nu a dat penalty, eu nu înțeleg cum a dat centralul penalty de acolo, cum a văzut de acolo", a spus Mutu la TV Digi Sport.

"Întotdeauna CFR a avut ajutor din toate părțile, când a încercat să construiască așa un proiect" Cosmin Contra, la conferința de presă de după meciul cu CFR

 Citește și:

FOTO+VIDEO Penalty controversat acordat clujenilor, în disputa cu Dinamo » Verdictul lui Ion Crăciunescu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (25)
bamse1901
bamse1901  •  11 August 2017, 15:58

mai trebuie sa ia cineva campionatul și după aceea

waves
waves  •  11 August 2017, 12:06
Postat de sadiku pe 11 August 2017, 10:21

Arbitri din romania sunt precum moderatorul de pe gsp

Moderatorul de pe gsp este un diaconu bricheta al presei romanesti...

1407491832664121
Mugur Topirceanu  •  11 August 2017, 10:37

Anul acesta olanda a aprobat proba video in timpul partidei...cand se va aplica si in campionatul nostru vom vedea meciuri corecte cu arbitraje nepartinitoare.pana atunci....arbitrii pot face ce doresc ei pe teren fara nici o frica

Vezi toate comentariile (25)
Comentează