FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - VIITORUL 1-0

Sepsi - Viitorul 1-0 » Hagi anunță apocalipsa după a treia înfrângere consecutivă în campionat: "Încercăm să rămânem în prima ligă"

FOTO: Bogdan Bălaș
FOTO: Bogdan Bălaș

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 august 2017 20:30

Gheorghe Hagi, antrenorul campioanei Viitorul, a fost un monument de denădejde la finalul meciului pierdut cu Sepsi, scor 0-1. 

Tehnicianul recunoaște că jucătorilor săi le e foarte greu să se adapteze la programul extrem de încărcat avut de Viitorul până acum, cu meciuri din trei în trei zile. 

"Ăsta e fotbalul. Nu am gestionat bine cele 90 de minute, am început foarte prost. Trebuie să mergem înainte, o să analizăm. Ratăm foarte mult, iar adversarul te pedepsește. Trebuie să vedem ce e de făcut, e un lucru nou ce ni se întâmplă, jucăm la nivel înalt și trebuie să vedem dacă putem face față. Deocamdată, ne e foarte greu. Trebuie să știi să joci, să ai luciditate, să știi să te comporți ca o campionă, ceea ce noi nu facem momentan. Vom vedea ce e de făcut. 

Avem ocazii să marcăm dar nu o facem, tratăm ocaziile superficial. Nu vreau să comentez arbitrajul, important e să facem o analiză, să strângem rândurile și să vedem ce e de făcut. 

La anul încercăm să rămânem în prima ligă, din păcate ăsta e adevărul", a declarat Hagi, la TV Dolce Sport

"Avem o serie proastă, nu știu ce să mai zic, nu știu ce se întâmplă. Trebuie să reglăm lucrurile și să vedem ce e de făcut. Colegii mei își doresc să marcheze, dar avem probleme. Avem șase goluri luate în ultimele trei meciuri. Am avut ocazii de gol, trebuia să marcăm, dar nu am făcut-o, sperăm să ne revenim" Dragoș Nedelcu, mijlocaș Viitorul

Citește aici cronica partidei Viitorul - Sepsi 1-0 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (77)
854605894625108
Silviu Apostol  •  06 August 2017, 13:00

"....jucăm la nivel înalt și trebuie să vedem dacă putem face față." !?!?! O "adevarata campeoana " ! Una facuta de altii !

andrei.f
andrei.f  •  06 August 2017, 12:15

Hagi se prea repede cu declaraţiile, odată ne spune , după prma manşă a cupelor europene, iată cine e adevărata campioană, acum, vorbeşte că va retrograda. În meciul de ieri au avut şi ghinion, arbitrul a tras cât a putut cu gazdele altfel, Viitorul bătea fără probleme. De fapt, secuii ăştia sunt ca şi retrogradaţi, nu-i arbitrează Istvan în fiecare meci !

tihi
tihi  •  06 August 2017, 08:45

MACHEDONUL UMILIT DE SECUI !!! Fostul rege este lasat de noroc... se pare ca nu se va repeta norocul de anul trecut !! Este condamnat la lupta pentru evitarea retrogradarii!! SEPSI OSK incepe sa se formeze o echipa, incepe adaptarea si consolidarea jocului si speram ca va fii si in acest an revelatia campionatului. In Sfantu Gheorghe se face sport intr-un mod serios si cinstit!! Pornesc si fetele de aur al baschetului feminin sub conducerea lui Zoran Mikes, si speram ca si in acest an vor castiga campionatul si cupa cele de la SEPSI SIC !!! FELICITARI SI SUCCES AMBELOR ECHIPE !!! Avem o arena moderna...vom avea un teren de fotbal si complex sportiv peste putin timp,si vom participa cu succes la toate concursurile sportive cu succes de la fotbal la atletism,de la baschet la lupte,de la alpinism la tenis de masa...etc....

Vezi toate comentariile (77)
Comentează