FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Șerban iese la atac după ce a aflat că a fost trimis la echipa a doua: "Au fost antrenori care așa mi-au zis"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 ianuarie 2018 22:28

Ionuț Șerban a răbufnit după ce a aflat că a fost trimis din nou la echipa a doua. Cum nu poate părăsi Dinamo fără ca formația din "Ștefan cel Mare" să achite 1 milion de euro către Sportul, fotbalistul speră să găsească o soluție pentru a desface contractul. 

"O să încerc să-mi caut echipă, dar ar trebui să mă ajute și ei. Nu sunt dispus să merg la Liga a 2-a sau a 3-a împrumut și să câștig 1.000 - 1.500 de lei pe lună. Nu mai am 18 ani, am un copil, o soție, trebuie să-mi întrețin familia.

Aș fi de acord să reziliez, dar nu depinde de mine, pentru că ar trebui să se înțeleagă cu Sportul. Știu că, dacă vor să scape de mine înainte de terminarea contractului (n.r. se termină în 2020), trebuie să achite către domnul Șiman suma de un milion de euro.

Soluția nu este la mine, este între Dinamo și Sportul. Eu știu doar ce pot, și niciun antrenor nu mi-a dat șansele pe care le meritam, exceptând primul an, când a fost Stoican și am jucat 21 de meciuri în campionat și am terminat pe locul patru.

După ce au trecut doi ani, mi-au zis să prelungesc contractul, nu înțeleg de ce vrei să-mi prelungești contractul, dacă tu nu vrei să mă folosești? În fiecare vară cei din club îmi spuneau că se vor baza pe mine în anul care urmează. Jucam cinci minute și eram trimis la echipa a doua. Apoi îmi reproșau că antrenorul nu mă dorește.

Au fost antrenori, nu dau nume, care mi-au transmis că sunt jucător bun, dar că nu au ce face, nu pot să mă bage. De trei ani de zile mi se aruncă în față niște lucruri de copii mici.

O singură dată mi-au zis să mă duc la Iași pe un salariu de două ori mai mic și pe o perioadă de un an și jumătate. Dacă vrei să ajuți un fotbalist, care îți aparține, îl trimiți doar pe șase luni sau un an, părerea mea. Ei îmi reproșau că m-au băgat să joc, dar nu am demonstrat.

Cum pot să spui că i-ai dat șanse unui jucător, dacă atunci când trei sau patru mijlocași centrali erau suspendați sau accidentați, dar mereu se făceau improvizații cu mijlocași laterali sau fundași laterali, iar eu tot nu jucam.

Lumea poate crede că îmi e bine la Dinamo, că am un salariu pe care îl iau la timp, dar sincer m-am gândit să mă las de fotbal. Dacă nu erau soția și copilul, care să mă ajute să uit de nedreptățile care mi se fac aș fi făcut pasul acesta. Dar cariera mi se duce, e al treilea an în care mai mult am jucat la echipa a doua. Singura mea salvare este să termin contractul cu Dinamo sau ei să se înțeleagă cu Sportul. Doar așa văd o ieșire", a zis Ionuț Șerban într-un interviu pentru DigiSport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
andreiv56
andreiv56  •  11 Ianuarie 2018, 14:33
Postat de zecs93 pe 11 Ianuarie 2018, 00:11

Unde lucrezi tu ma ?? In IT ?? Unde mai exact ?? Sa inteleg ca ai cunostinte cu calculatoru daca esti IT-ist, ia baga salariu tau aici , sunt curios cat ia un IT-ist care sta pe GSP :))))

Cred ca nu realizezi ca e vorba despre un jucator de fotbal, care in Romania la 30 de ani isi incheie cariera si care nu si a permis luxul de a avea timp sa invete sa faca si altceva intre timp.... tu de bine de rau ai salariul ala mai mic de cat al lui asigurat plus pensie apoi.... mentalitate de roman...

537095073301815
Izabela Iuliana Nazare  •  11 Ianuarie 2018, 11:55

cine l-a adus de la sportul sa plateasca acel contract idiot .cat despre faptul ca dinamo si-ar bate joc de jucator nu sunt de acord.nu-mi aduc aminte sa fi facut un meci de nota 6 sa nu zicem 5 de cate ori a avut ocazia .fata de ce au patit anumiti jucatori la fcsb care erau trimisi la un anumit liceu ptr.antrenamente ,el a dus-o bine.

florinch
florinch  •  11 Ianuarie 2018, 11:36

Voi chiar nu intelegeti ca sarmanul Serban este, fara voia lui, sclavul lui Siman( cel mai odios personaj din fotbalul romanesc). ? Atunci cand l-a luat Dinamo, era foarte greu de negociat cu Siman (care mai nenorocise jucatori) si astfel s-a ajuns la aberatia cu milionul de euro. Ca Serban era la ora respectiva un jucator talentat si promitator o stie toata lumea. Parerea mea este ca i se puteau da mai multe sanse si, de asemenea ar trebui ajutat sa-si revina prin imprumuturi la echipe din liga 1, dar pe perioade de 6 lunbi, maxim 1 an si pe salarii comparabile cu ce ia la Dinamo (unde nu are un salariu exorbitant). Poate asa, va fi resuscitata cariera lui si va dori si Dinamo sa-l aiba in teren. Pentru ca acest lucru sa se intample, tine si de impresarul jucatorului, nu numai de el.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează