FOTBAL  »  Superliga  »  MM A IEŞIT LA ATAC ÎNAINTE DE MECIUL CU CFR

"Serea, ai grijă!"

Articol de - Publicat joi, 10 aprilie 2008 00:00

Managerul Unirii crede că arbitrul focşănean e compromis şi că se teme ca el să nu vicieze rezultatul

- Domnule Stoica, e un avantaj pentru Urziceni că întîlneşte pe CFR într-o perioadă în care clujenii sînt în criză?
- Nu ştiu dacă CFR-ul se află într-o perioadă proastă, dar un lucru e sigur, în ultima deplasare pe care a avut-o a cîştigat în Ştefan cel Mare.Orice e posibil la acest meci şi am temeri, justificate cred, că vom avea mai mulţi adversari decît spun legile jocului.

Managerul Unirii crede că arbitrul focşănean e compromis şi că se teme ca el să nu vicieze rezultatul

- Domnule Stoica, e un avantaj pentru Urziceni că întîlneşte pe CFR într-o perioadă în care clujenii sînt în criză?
- Nu ştiu dacă CFR-ul se află într-o perioadă proastă, dar un lucru e sigur, în ultima deplasare pe care a avut-o a cîştigat în Ştefan cel Mare.Orice e posibil la acest meci şi am temeri, justificate cred, că vom avea mai mulţi adversari decît spun legile jocului.

- Adică?
- Mă tem de acest Serea, care va arbitra! Am fost foarte surprins cînd am aflat că va veni Serea pentru că el nu are ce căuta în lotul de elită al arbitrajului românesc. Înainte de începerea sezonului, la sediul FRF a fost o întîlnire la care au participat toţi conducătorii de cluburi, iar eu am pronunţat trei nume de arbitri: Tudor, Serea şi Sebastian Gheorghe. Îi consider pe toţi compromişi. Nu am fost ascultat şi s-a văzut ce s-a întîmplat. Tudor a făcut ce a făcut, iar Serea a arbitrat derby-ul Ardealului, UTA-Timişoara, şi în minutul 85 le-a refuzat arădenilor un penalty clar.

- Dar de ce sînteţi pornit împotriva lui Serea?
- Acum doi ani era cît pe ce să nege Stelei un titlu, cînd a arbitrat partida Gloria-Steaua, scor 1-0. Atunci Steaua a avut trei penaltyuri, iar el nu a acordat nici unul. Noroc cu Farul că a făcut egal în Giuleşti, altfel steliştii nu ar mai fi terminat pe primul loc. Îmi e teamă să nu încerce din nou să refuze un titlu Stelei, iar noi să fim victime colaterale. Ştiu că Serea ştie să arbitreze şi sper să fie imparţial. Oricum, arbitrul care greşeşte trebuie să fie exclus din arbitraj, indiferent dacă o face intenţionat sau nu. În plus, mai am nişte informaţii despre Serea.

- Ce anume?
- Şi-a achiziţionat de curînd un teren enorm la el acasă în Focşani. Nu ştiu ce să cred, el poate dovedi cu acte de unde şi-a permis, dar eu ştiu că e greu. Rog toată lumea de fotbal să fie atentă la arbitrajul lui Serea pentru că un arbitraj cu tentă nu-ţi dă nici o şansă. Nu vreau nici 0,1 la sută pentru noi, echipa gazdă, vreau doar un arbitraj corect, dar oare cum va veni Serea la Urziceni să ne arbitreze cînd ştie că eu am zis despre el că e compromis şi am cerut să nu mai fie delegat?

"Avem 8 puncte avans faţă de FC Vaslui, dar contează prea puţin. Aţi văzut ce înseamnă în România 8 puncte. Pac-pac şi s-au dus"
Mihai Stoica

"Vom vedea un meci Unirea-CFR la fel de spectaculos ca Liverpool-Arsenal cînd vom avea volanul pe dreapta. Acolo sînt nişte jucători foarte scumpi. Nu ne putem compara cu ei"
Mihai Stoica :-)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
 •  10 Aprilie 2008, 12:11

mm vorbeste k un fost manager al stelei shi actual manager al urziceniului, de faptul k atunci cand era la steaua acest dobitoc de arbitru era sa ne fure titlul...dk vroia sa ne fure titlul atunci, acum nu va vrea acelasi lucru?? shi deci ii e frica de faptul k meciul urziceni-cfr(Caca-te Fara Rusine) se va termina clar cu victoria maghiarilor)

 •  10 Aprilie 2008, 11:44

se pare ca sunt unii carora nu le pasa de fenomenul fotbal si nu stiu cit sunt interesati de el !!! nu e vorba de ce ar fi facut stelei acest arbitru insa in orice tara civilizata dupa meciul din cupa national-dinamo acest arbitru nu avea ce sa mai caute in fotbal !!! cei care isi amintesc meciul sigur imi dau dreptate ptr ca ce facut serea acolo este halucinant ptr fotbal !!! daca atunci se lua masura corecta nu am mai fi avut azi astfel de dispute !!!

 •  10 Aprilie 2008, 11:39

MM nu este sluga lui Becali. Mai rau, e sluga oricui il plateste bine. Oricum, declaratiile lui sunt o rusine. Cum poti tine cu o alta echipa decat cea la care esti angajat cu contract? MM sa mai lase fanatismul sau fals sau interesat pentru Steaua! Cand era la Galati tot cu Steaua tinea? Nu ai nici caracter si nici coloana vertebrala ba MM-ule! Si nici pic de rusine.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează