FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Sezon negru pentru Reghe » Cele 10 recorduri rușinoase doborâte de antrenorul Stelei

Articol de - Publicat joi, 15 decembrie 2016 10:39

Deși Steaua a făcut cele mai mari investiții din Liga 1 și pornea ca mare favorită, echipa roș-albastră are o evoluție slabă în multe momente.

GSP.RO îți prezintă 10 contraperformanțe stabilite de Laurențiu Reghecampf în acest sezon.

1. 16 august 2016, preliminarii UCL, Steaua-Manchester City 0-5:

Aceasta a fost cea mai severă înfrângere in Europa pe teren propriu, din istoria Stelei.

2. 22 septembrie 2016, Steaua-CFR Cluj 1-2

A fost prima înfrângere suferită de bucureşteni în faţa ardelenilor pe teren propriu, în ultimii 68 de ani.

3. 16 octombrie 2016, Steaua-Gaz Metan 0-1

În acest sezon, s-a consemnat prima înfrângere în faţa lui Gaz Mentan pe teren propriu din 2010 încoace.

4. Europa League

Steaua a făcut 1-1 și 0-0 cu FC Zurich, în grupele Europa League, nereușind să învingă o echipă de ligă secundă, fiind singura din grupă cu o asemenea contraperformanţă.

5. 23 octombrie 2016, ASA Tg Mureş-Steaua 1-1

Reghe și Steaua nu au reuşit să învingă echipa cu cele mai puţine puncte câştigate pe teren în Liga 1.

6. 19 noiembrie 2016, Concordia-Steaua 1-0

Steaua a bifat prima înfrângere din istoria clubului în faţa ilfovenilor.

7. 27 noiembrie 2016, Steaua-FC Botoşani 0-0

După 0-0, Steaua a pierdut primul punct în istoria confruntărilor cu gruparea moldoveană.

8. 30 noiembrie 2016, Dinamo-Steaua 3-1

Steaua a suferit prima înfrângere în faţa marii rivale pe Arena Naţională. A fost cel de-al 8-lea meci fără succes în faţa dinamoviștilor, ceea ce reprezintă un record negativ pentru stelişti în istoria derby-ului. În 6 dintre aceste partide, pe banca roş-albaştrilor s-a aflat Laurenţiu Reghecampf.

9. 8 decembrie 2016, Villarreal-Steaua 2-1

Deşi la startul sezonului şi-a propus să-l întreacă pe Răzvan Lucescu la număr de meciuri în Europa ca antrenor a echipelor româneşti, a intrat în istoria Stelei drept tehnicianul cu cele mai multe înfrângeri în competiţiile continentale, 11.

10. 14 decembrie 2016, CS Mioveni-Steaua 1-1, 4-5 d.p.

Cu Reghe pe bancă, bucureştenii au suferit o eliminare ruşinoasă din Cupa României în faţa unei echipe din liga secundă, precedentul consemnându-se în 2011, când au pierdut cu Poli Timişoara, când antrenor era Ilie Stan.

 

 

Out din Cupă și din Europa, pe locul 3 în Liga 1. Ar trebui demis Reghe în acest moment?

DA
NU, ar trebui judecat după achizițiile din iarnă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
catalynn
catalynn  •  16 Decembrie 2016, 01:07
Postat de Constantin Cojocaru pe 15 Decembrie 2016, 23:19

Un nesimtit de antrenor (daca se poate numi antrenor) care strica istoria cat de cat prestigioasa a acestei echipe. Va mai stabili el multe recorduri negative daca ramane in continuare. Sunt stelist de peste 50 de ani, dar cu greu imi aduc aminte de vreo perioada in care echipa sa joace atat de prost. Chiar nu-l inteleg pe Gigi de ce-l mai tine si pe el dar si pe MM!

Bai tataie, ce nu iti e clar?! Reghe are o înțelegere clară cu ciobanul: nu ii iese din cuvânt, el este pricipal doar cu numele, de fapt este doar preparator fizic, chestie la care nu se pricepe, chiar daca a lucrat cu Nuebert atatia ani. Pricipalul este jiji. El face strategia, schimbările si tot ce trebuie sa faca un antrenor, iar Reghe doar încasează flegmele. Evident nu o face gratis sau pe bani putini. El si nevasta căstiga minimim un milion pe an de pe urma ciobanului ... Cum iti explici tu ca ciobanul nu ii reproșează nimic, nimic, nimic?! Înainte isi facea antrenorul albie de porci la primul eșec. Daca avea clauza si nu il putea da afara facea precum cu jucătorii (chiar azi era un articol, Golubovici parca) , ii facea viata amara pana pleca singur. Jiji știe ca degeaba il da afara pe Reghe, unul mai bun care sa nu ii iasă din vorba si sa păstreze o urma de respectabilitate nu găsește.

119179138570811
Constantin Cojocaru  •  15 Decembrie 2016, 23:19

Un nesimtit de antrenor (daca se poate numi antrenor) care strica istoria cat de cat prestigioasa a acestei echipe. Va mai stabili el multe recorduri negative daca ramane in continuare. Sunt stelist de peste 50 de ani, dar cu greu imi aduc aminte de vreo perioada in care echipa sa joace atat de prost. Chiar nu-l inteleg pe Gigi de ce-l mai tine si pe el dar si pe MM!

chromophobia
chromophobia  •  15 Decembrie 2016, 15:56
Postat de zizu pe 15 Decembrie 2016, 15:43

fcsb sau chiar steaua ,nu are suporteri ,doar sustinatori...

Sunt un ultras stelist mandru care am avut si noi candva un sef de galerie,pe Jean Pavel.Era cel putin la fel de bun ca Elias al vostru.Tin sa-l felicit pt corectitudinea de care da dovada si munca pe care o face la acest club al vostru.Din pacate,nu-l meritati pt ca mergeti doar la meciurile cu FCSB,liga campionilor a voastra.Are parte de sprijinul a 20.000 de oameni in finala ligii cu FCSB si in rest are parte doar de 300.Voi nu sunteti ultrasi,sunteti doar spartani...in numar de 300.Simpatizanti sunteti mai degraba voi,dovedind prin faptul ca sunteti mai multi pe aici decat la meciurile care trebuie

Vezi toate comentariile (17)
Comentează