FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Shopping belgian

Articol de , - Publicat sambata, 24 mai 2008 00:00

Dinamoviştii îl ţintesc pe internaţionalul Pieroni, atacant cotat la un milion de euro.

Plecat de o săptămînă în vestul Europei, Red­nic a pus ochii pe interna­ţionalul belgian Luigi Pieroni! Atacantul care va împlini 28 de ani în septem­brie se află sub contract cu Nantes, dar în sezonul de primă­va­ră a fost împrumutat la Anderlecht, pentru ca­re a înscris 3 goluri în 12 me­ciuri. Formaţia din Bruxelles a avut pri­ma opţiune de cumpărare, pentru un milion de euro, însă belgienii au declinat propunerea. Iar Nantes vrea să-l vîndă neapărat pe vîrful înalt de 1,87 metri.

Şanse mari dacă scapă de Miranda

Urmează ca şefii din Ştefan cel Mare să decidă săptămîna viitoare, în cadrul unei şedinţe la care să participe şi Rednic, şi Cornel Dinu, şi acţionarii, dacă vor investi în trans­ferul lui Pieroni. Există sem­na­le că Nantes, cu care Dinamo a făcut afaceri şi anul trecut, cînd l-a ach­iziţionat pe Bratu, va mai scă­dea din preţ pentru clubul român, dacă roş-albii îl vor dori neapărat pe internaţionalul belgian. Şansele vor creşte pentru Pieroni, în cazul în care se va găsi rapid o echipă in­te­re­­sată de a-l achiziţiona pe Miran­da, cotat la 1,5 milioane de euro.

Namaşko află luni

Monitorizat de jumătate de an de către dinamovişti, portarul lui FC Tiraspol, Stanislav Namaşko, va afla săptămîna viitoare dacă va îmbrăca triocul alb-roşu. Moldoveanul de 22 de ani a fost urmărit la lucru de antrenorul de portari Dumitru Moraru, de Cornel Dinu, dar şi de Mircea Rednic, cei trei concluzionînd că este un portar de viitor. Namaşko, al cărui contract cu Tiraspol expiră la iarnă, este cotat de moldoveni la 150.000 de dolari.

Negocieri pentru Hidişan

Mijlocaşul lui UTA Arad, Florin Hidişan (foto, 25 de ani), este dorit în Ştefan cel Mare, oficialii celor două grupări urmînd ca, săp­tă­mîna viitoare, să discute despre trecerea fotbalistului la Dinamo. “E adevărat că Hidişan are mai multe oferte de la cluburi din Liga I, dar i-am pregătit şi noi un contract, iar el mi-a promis că va lua decizia de a rămîne sau de a pleca săptămîna viitoare”, a zis patronul arădenilor, Nicolae Bara.

“Se va concesiona stadionul!”

Preşedintele CS Dinamo, Marcel Popescu, spune că arena din Şte­fan cel Mare va intra sub patro­natul clubului de fotbal: “Se discută concesionarea stadionului către fotbal. Ministerul nu a fost niciodată împotrivă, iar CS Dinamo cu atît mai puţin. Noi administrăm baza, proprietar este ministerul, statul. Cînd se va realiza conce­sio­na­rea, noi vom fi uşuraţi pentru că nu vom mai plăti costuri la sta­di­on sau modernizarea. În mod cert se va concesiona, dar trebuie par­curse mai multe etape”.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
 •  24 Mai 2008, 10:54

bah ai dreacu...;dar nu ati aduce mah un jucator de doamne ajuta..numai idiotenii dastea care alearga pe gazon ca niste gazele....puneti in plm mana si dati bani pe boateng, pe milanov, pe dani coman,pe mendoza...nu pe toti ratatii din franta , belgia, jucatori care nici macar in liga a II-a nu au loc la Nantes....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează