FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Și-a pierdut răbdarea cu "nestemata" Ligii 1! Anamaria Prodan pune la punct un jucător dorit în Europa: "Alege Barcelona sau Real Madrid"

Articol de GSP - Publicat luni, 23 ianuarie 2017 13:33

Anamaria Prodan a comentat interesul formațiilor olandeze PSV Eindhoven și Heerenveen pentru Andrei Ivan, atacantul de 20 de ani al lui CS U Craiova. 

Impresarul este de părere că Ivan ar trebuie să se concentreze pe jocul său și să demonstreze că merită un astfel de transfer și a criticat decizia acestuia de a refuza un transfer la Steaua.

"Cred că alege Barcelona sau Real Madrid. Dacă nu se va concentra pe fotbal cred că nu vom mai auzi de el foarte mult timp. Trebuie lăsat să joace fotbal.

Cred că facea un pas senzațional dacă venea la Steaua, dar lumea s-a gândit la bani, la salariu, bani la semnatură. Întâi trebuie să demonstrezi, cred că și patronul ar trebui să nu mai fie așa interesat de tumbele de pe teren", a spus Anamaria Prodan la TV Sport ro.

În ciuda ofertelor venite de la cluburile olandeze, CS U Craiova a emis un comunicat în care anunță că nu va mai vinde un alt jucător de bază în această perioadă de mercato, după transferul lui Bogdan Vătăjelu la Sparta Praga.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (34)
deuxex
deuxex  •  23 Ianuarie 2017, 23:52

Au ajuns toate *** sa-si dea cu parerea despre jucatorii de fotbal... Totusi, cred ca si mai idioti sunt cei care fac stiri din asemenea afirmatii belicoase.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zgobituary
zgobituary  •  23 Ianuarie 2017, 21:50

Asta vroia sa meargă Ivan la fcsb ca sa il forțeze apoi sa semneze cu ea, in caz contrar l-ar fi ținut Reghe tot rezerva. Afaceri de familie sub nasul si cu acordul oierului. Niște hoți sotii reghe.

851907771543631
Iliescu Liviu  •  23 Ianuarie 2017, 21:41

Iar se baga-n seama anomalia!Si redactia gsp cred ca are contract cu saivanul oierului,astia sunt ca-n scheciul cu Piersic si castravetele-indiferent care ar fi subiectul articolulului,nu exista sa nu atinga tangential si fcsb-ul!Rusine,baaa!

Vezi toate comentariile (34)
Comentează