FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - VOLUNTARI 3-0

Și-au amintit cum e să fii lider » Dinamo revine într-o postură pe care aproape o uitase

Articol de - Publicat vineri, 14 august 2015 00:00

După meciul de aseară, "cîinii" au reușit să se instaleze pe primul loc, poziție cu care Dinamo nu se mai întîlnise de trei sezoane și jumătate.

Lucrurile sună din ce în ce mai bine la Dinamo, iar fanii nu pot fi decît mulțumiți. Clasamentul la zi îi găzduiește pe alb-roșii pe prima treaptă a podiumului.

Acest lucru a fost de neconceput în ultima vreme pentru trupa din "Groapă", în sprijinul acestui lucru venind și statistica: ultima dată cînd "cîinii" stăteau pe prima treaptă a clasamentului a fost în etapa cu numărul 20 a ediției de campionat 2011/2012, mai precis în martie 2012. Pe acea vreme, pe banca lui Dinamo se afla Liviu Ciobotariu.

Există și o veste rea pentru "cîini": clasarea pe primul loc nu este neapărat un semn bun pentru trupa din Ștefan cel Mare. În sezonul amintit, deși au condus aproape tot turul, dar și o parte din retur, "cîinii" au "reușit" să termine doar pe locul 5.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
triple.core.hd
triple.core.hd  •  14 August 2015, 18:33
Postat de unico_biancorossi pe 14 August 2015, 10:34

n-are nici o treaba. important e ca 1.Fc Dinamo joaca din ce in ce mai sigur in aparare si ca incepe sa se miste din ce in ce mai bine de la mijloc in sus. palic si essombe vor aduce un plus de valoare exact la capitolul unde nu jucam prea bine. la fel andrei tarcoveanu, si chiar inventarea lui filip ca mijlocas central. locul actual sau final conteaza pe planul secund. acum tot ce conteaza este ca Mircea sa construiasca echipa de titlu. ca va fi anul asta sau nu, nu stim, nimic nu e imposibil, bineinteles ca ne dorim titlul inca de ieri daca e posibil, dar sigur va fi la anul. Forza 1.Fc Dinamo !

Palici mi-a placut si mie, dar vreau sa-l vad un meci intreg. Cu Essombe asteptam, "Bizo" sper ca nu e "nul", incepe sa-mi displaca imobilitatea lui si lipsa de tehnica.

theodoric
theodoric  •  14 August 2015, 11:31
Postat de golem pe 14 August 2015, 10:42

faceti-va poze cu clasamentul ca peste 3 ani mai vedeti asa ceva :)))))))

facem poze cu voi pe locu 6... ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

golem
golem  •  14 August 2015, 10:42

faceti-va poze cu clasamentul ca peste 3 ani mai vedeti asa ceva :)))))))

Vezi toate comentariile (8)
Comentează