FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - U CRAIOVA

“Şi-au bătut joc de campionat!”

Articol de - Publicat miercuri, 23 aprilie 2008 00:00

Cristi Borcea le-a transmis ieri clar fotbaliştilor: “Bateţi Craiova, Rapid şi Steaua, vă luaţi banii! Altfel, veţi avea vacanţe nefericite!”.

La Dinamo, şefii sînt foc şi pară pe jucători. A spus-o şi Cristi Bor­cea aseară, la Ştirile Spor­ti­ve ale Antenei 1: “Nu mai e problema de schimbare de antrenori cînd ai 1-0 cu Pandurii, acasă, în minutul 89, şi pierzi cu 2-1. Sînt supărat pe jucători, am suferit anul ăsta mai mult decît în 1998, cînd aveam 13 puncte în faţa Ra­pidului şi am pierdut titlul. Şi-au bă­tut joc de acest campionat! Puteau să-l cîştige fără probleme. Fotbaliştii au pierdut bani, nu doar faimă”.

Preşedintele executiv i-a ame­nin­ţat pe “cîini”: “Le-am promis că dacă nu termină pe locul 3, pe podium, le voi face vacanţe nefericite! O să le dau banii, chiar şi cei din contracte, atunci cînd vor veni la pregătiri, nu înainte de concedii”. A continuat pe un ton dur: “Aşa că să se gîndească bine şi să bată în toate meciurile astea pînă la final, adică pe Craiova, Rapid, Steaua şi UTA. Am pierdut 7 puncte total aiurea în ultimele 3 etape. Chiar dacă am fost deza­van­ta­jaţi de arbitri şi cu Timişoara, şi cu Urziceni, nu putem neglija că am avut avantaj pe tabelă sau om în plus pe teren în Banat. Şi dacă am fi cîştigat meciurile de acasă, măcar în returul ăsta, eram campioni! Ne mai mirăm de ce sîntem înjuraţi de către suporteri?!”.

“Dacă nu bat pe Craiova, Rapid şi Steaua, jucătorii lovesc şi în tradiţia clubului. Să învingă!”
Cristi Borcea preşedinte executiv Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
 •  23 Aprilie 2008, 12:58

cristi, tata, voi ati pierdut dupa ce ati avut 4-0, da apoi dupa 1-0

 •  23 Aprilie 2008, 11:51

ba cOCO tu esti fugit de-acasa cu bani de paine mai baiatule, mai sunt multi ca tine in galerie?

 •  23 Aprilie 2008, 11:38

as dori sa rectific ceva. in '98 nu am avut 13 puncte avans. ci 3. nu a fost niciodata in acel campionat diferenta mai mare de 3 puncte. asa ca ori borcea ori cine a scris articolul nu e documentat.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează