FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Și-au pierdut ”Motoreta” » Adi Popa are șanse mici să mai joace în Supercupa României

Articol de , - Publicat duminica, 05 iulie 2015 00:00

Adi Popa are șanse mici să joace în Supercupa României, după ce s-a accidentat în cantonamentul din Austria.

La debutul său pe banca Stelei, Mirel Rădoi se confruntă deja cu probleme de lot. După ce l-a pierdut pe Cristi Tănase, transferat în China, antrenorul de 34 de ani a aflat că nu-l va putea folosi nici pe Adi Popa împotriva celor de ASA Tîrgu-Mureș.

Mijlocașul dreapta s-a întors accidentat din Austria, iar șansele sale de a evolua miercuri sînt aproape nule. Popa s-a lovit la spate în amicalul cu Rubin Kazan și a fost nevoit să părăsească terenul în minutul 39, cînd a fost înlocuit cu Gabi Iancu.

La antrenamentul de a doua zi, mijlocașul a intrat pe mîna kinetoterapeutului Ovidiu Kurti, iar la meciul de vineri seară, cu FC Qarabag, a părut recuperat. Popa a fost din nou titularizat de Mirel Rădoi, însă n-a putut juca decît 16 minute. A acuzat din nou probleme la spate și a fost înlocuit cu Tudorie.

"Are dureri mari de spate, trebuie să facă un control să vadă exact ce are. Nu se știe dacă va juca miercuri în Supercupă, șansele sînt aproape nule", spun apropiații mijlocașului.

În aceste condiții, Rădoi va fi nevoit să schimbe ambii jucători de pe benzi pe care intenționa să se bazeze. Cel mai probabil, Chipciu va evolua pe stînga, iar Nicușor Stanciu în banda dreaptă, urmînd ca în centru, în spatele lui Tudorie, să fie utilizat Gabi Iancu.

2,05este cota caselor de pariuri pentru un succes al Stelei în Supercupa României, în timp ce mureşenii au cota 3,50 pentru o victorie

6,40este cota pentru victoria la limită a Stelei, 1-0, aceasta fiind cea mai mică predicţie dată de casele de pariuri pentru scor corect

Echipa probabilă a Stelei în Supercupă

Niță - Rîpă, Tamaș, Varela, Guilherme - Breeveld, I. Neagu - Stanciu, G. Iancu, Chipciu - Tudorie

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (3)
manutd.steaua
manutd.steaua  •  05 Iulie 2015, 11:23

echipa de rezerve...asa am ajuns!

saramago
saramago  •  05 Iulie 2015, 10:41

Niță - Rîpă, Tamaș, Varela, Guilherme - Breeveld, I. Neagu - Stanciu, G. Iancu, Chipciu - Tudorie. Destul de subtire echipa ...

chronic
chronic  •  05 Iulie 2015, 10:04

fara tanase, popa, prepelita, raul....4 titulari de sezonul trecut....luam bataie pe linie

Vezi toate comentariile (3)
Comentează