FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA NU E SANCŢIONATĂ DE UEFA ANUL ACESTA

Sigur în Ligă

Articol de - Publicat luni, 30 iunie 2008 00:00

David Taylor, secretar general UEFA: “Steaua merge în Champions League, dar ar putea fi sancţionată în 2009”.

Veste bună pentru Steaua. UEFA o primeşte în Liga Cam­pionilor în noul sezon! Par­­tea negativă : roş-al­­bastrii ar putea fi pedepsiţi pen­tru ediţia următoare a cupelor eu­ro­­­pe­ne din cauza scandalului “Valiza”!
David Taylor, secretarul general şi un personaj foarte influent al forului continental, a dezvăluit ce se va întîmpla cu echipa vice­cam­pioană. “Situaţia Stelei e diferită. Ho­tă­rîrea finală cu privire la nere­gulile pentru care a fost pena­lizată de federaţia română nu a fost luată în propria ţară, iar procedura des­chisă la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne este în curs de derulare. UEFA nu are cum să acţioneze pînă cînd procesul nu se încheie, fiindcă decizia ar putea fi favorabilă clubului”, a declarat ofi­ci­alul scoţian, care a anunţat ex­trem de elocvent: “Steaua este ad­misă în acest an în Champions Lea­gue!”. Totuşi, a completat Taylor, “cazul nu e închis. E posibil ca UEFA să acţioneze anul viitor împotriva Stelei”. Cuvintele lui David Taylor vin la nici o săptămînă după ce Michel Platini, preşedintele UEFA, sus­ţi­nuse apăsat că “vom lupta împotriva corupţiei. Nu vrem asemenea echipe în Ligă”.

Arthuro vine mîine
Masivul vîrf brazilian Arthuro Henrique Bernhardt (foto, 26 de ani) este aşteptat în cursul zilei de marţi în cantonamentul din Austria al Stelei. Arthuro, care ultima dată a jucat pentru Cordoba, sub formă de împru­mut, a semnat deja un pre­contract cu gruparea din Ghencea.

Azi e primul amical
Roş-albaştrii vor disputa azi, cel mai probabil de la 18:00, ora României, prima partidă de pregătire a verii, împotriva celor de la NK Maribor. Meciul se va desfăşura în Slovenia, la aproximativ 150 de km de cantonamentul de la Velden am Whor­ter See. La joc va asista şi Gigi Be­cali.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (3)
 •  30 Iunie 2008, 15:45

STEAUA BUCURESTI a fost scoasa din LIGA 2 ANI.2008-09,2009-2010.Afost retrogradata in liga 2,cu -7 puncte penelizare.Patronul GIGI BECALI ,a fost amendat cu 5 millioane de €,si cu 5 ani interdictie de a intra pe orce stadion.DINAMO ,v-a juca in CL,in locul echipei STEAUA BUCURESTI.

 •  30 Iunie 2008, 12:15

da...Curtea De Arbitraj sportiv...sau cam asa ceva ...nu vor Lausanne

 •  30 Iunie 2008, 08:34

"iar procedura des­chisă la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne este în curs de derulare." Nu cumva tot voi spuneati ca nu s-au dus la TAS ci au facut recursul tot la una dintre organizatiile interne(nu-i mai stiu numele) ?!?! Ziaristii lui papura voda...va dati cu stangu' in dreptu' Sunteti jalnici

Vezi toate comentariile (3)
Comentează