FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

Silviu Lung Jr, după remiza albă cu Dinamo: „Este un campionat echilibrat, de la locul 5 la locul 14 nu este mare diferență de valoare”

Silviu Lung Jr./ foto: Imago Images
Silviu Lung Jr./ foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 27 octombrie 2023 23:05 / Actualizat vineri, 27 octombrie 2023 23:29

Dinamo și Poli Iași au remizat pe Arena Națională, scor 0-0, în etapa #14 a Superligii. „Câinii roșii” au bifat al optulea meci consecutiv fără victorie și rămân pe penultimul loc, în timp ce ieșenii s-au apropiat la 3 puncte de play-off.

Silviu Lung Jr (34 de ani) a vorbit la finalul partidei despre șansele lui Poli Iași de a prinde play-off-ul Superligii, motivând că este un campionat echilibrat, iar între echipe nu există diferențe mari de valoare.

„Demisia, demisia!” » Burcă și jucătorii, băgați în ședință de ultrașii lui Dinamo! Ce s-a întâmplat imediat după meciul cu Poli Iași și cum a reacționat antrenorul
DINAMO - POLI IAȘI 0-0
„Demisia, demisia!” » Burcă și jucătorii, băgați în ședință de ultrașii lui Dinamo! Ce s-a întâmplat imediat după meciul cu Poli Iași și cum a reacționat antrenorul

Silviu Lung Jr: „Echipa este luptătoare”

Silviu Lung Jr a precizat la finalul partidei cu Dinamo: „Per total este un egal echitabil. Cred că de la locul 5 la locul 14 nu este mare diferență de valoare, este un campionat foarte echilibrat. Obiectivul nostru este să o luăm pas cu pas, să adunăm puncte, iar la final vom vedea unde ne clasăm.

Echipa este luptătoare, asta ne caracterizează. La începutul sezonului au plecat 12 jucători, au venit alți 10. Începem să ne cunoaștem, vin rezultatele, avem 7-8 meciuri fără înfrângere. Nu mai știu cum era Dinamo când am plecat eu din țară. Le cam lipsesc execuțiile. Ei de jucat, joacă, dar lipsește ceva”,

Mihai Bordeianu: „Prestația noastră trebuie să fie mai bună ca el să fie mai liniștit pe bancă”

Mihai Bordeianu (31 de ani) a subliniat la finalul partidei că Poli Iași ar fi avut un alt joc în repriza secundă dacă Leo Grozavu, antrenorul echipei, s-ar fi aflat pe bancă.

Mihai Bordeianu a comentat absența lui Leo Grozavu, suspendat 2 etape în urma eliminării din meciul cu Sepsi: „Per total, 0-0 este mulțumitor. Am avut șanse de gol în prima repriză, dar n-am fost lucizi la ultima pasă. În repriza a doua n-am mai ținut de minge, au venit peste noi.

Poate dacă era antrenorul pe bancă meciul ar fi fost altceva. Meciurile următoare trebuie să fie mai liniștit, depinde de noi să avem o prestație mai bună ca el să nu se mai agite să fie eliminat. Noi trebuie să ne facem treaba cât mai bine, el să fie linilștit.

Dinamo nu mai e aceeași echipă față de anii trecuți, asta e clar, dar vreau să-mi văd de echipa mea. Iașiul adună puncte, câte 1, câte 3, important e să facem o echipă competitivă, să ne asigurăm prezența în prima ligă și de la anul să fim o echipă cu mai multe pretenții”.

Vezi și alte știri:

Cum s-a marcat cel mai ciudat gol din acest sezon al Superligii: gafă incredibilă după „indicația” unui coleg! „A fost greșeala mea, îmi asum!”
SEPSI
Cum s-a marcat cel mai ciudat gol din acest sezon al Superligii: gafă incredibilă după „indicația” unui coleg! „A fost greșeala mea, îmi asum!”
Trei dintre granzii Superligii intră în rând cu marile echipe din Anglia » Gazeta dezvăluie ce presupune întreg procesul și ce beneficii vor avea fotbaliștii și cluburile
TRANSFERURI
Trei dintre granzii Superligii intră în rând cu marile echipe din Anglia » Gazeta dezvăluie ce presupune întreg procesul și ce beneficii vor avea fotbaliștii și cluburile

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
MaxiP
MaxiP  •  28 Octombrie 2023, 10:38

Mie mi se pare foarte clara diferenta intre cele 6 echipe de play-off si restul. De cativa ani in primele 6 intra constant cam aceleasi. Ma rog, a aparut Rapidul de 2 ani, inainte erau 5 si mai prindea una. Si desi nu sunt nu stiu ce echipe, se remarca clar ca fiind net superioare celorlalte. Ca dovada ca desi au avut niste rezultate catastrofale, se pare ca incet-incet Sespis si Farul se indreapta lejer spre locurile de play-off. Iar mai jos de primele 6, e jale. Poate inca 2-3 echipe ce iti mai joaca o tentativa de fotbal (U Cluj, Petrolul cat o sa o tina, Otelul), restul cred ca acum cativa ani nu se bateau la promovare din liga a doua. Ma refer acum vreo 15 ani, cand chiar se mai juca ceva si pe acolo.

lucian_85
lucian_85  •  28 Octombrie 2023, 00:08
Postat de emilian_din_iasi pe 27 Octombrie 2023, 23:39

Foarte, foarte slab...cu asa joc, nu avem nicio sansa sa batem pe Otelul. Trezirea !!! HAI IASULEEEEEEEEEEEEEEEEE !!

Nicio șansă cu oțetul daca jucam așa....ne dau aia cu terenul în cap, aia aleargă că *** 90 min, nu merg pe teren ca "vedetele" noastre....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

DMA87
DMA87  •  27 Octombrie 2023, 23:53

Da, este un campionat extrem de slab. Sau cum a spus Lung Jr. mai plastic, "echilibrat".

Vezi toate comentariile (4)
Comentează