FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

Silviu Lung s-a accidentat, iar Poli Iași dă afară un alt portar: „Îți dorim să fii sănătos!”

Articol de - Publicat miercuri, 24 ianuarie 2024 11:38 / Actualizat miercuri, 24 ianuarie 2024 11:50

După ce-a încasat șase goluri în primul meci oficial al anului, Poli Iași s-a trezit cu probleme de lot. Silviu Lung (34 de ani) s-a accidentat, iar astăzi ieșenii au dat afară un alt portar din lot, macedoneanul Risto Jankov (25 de ani). Toma Niga (26 de ani) e la un pas să semneze în Copou

Leo Grozavu a început anul cum nu se putea mai prost! A luat șase goluri de la Sepsi și-a bifat un nou record negru în istoria clubului din Copou. Înfrângerea la scor n-a fost singura veste rea.

Se întâmplă în Superliga: eșecul catastrofal, „răsplătit” cu peste 200.000 de euro
PLATĂ
Se întâmplă în Superliga: eșecul catastrofal, „răsplătit” cu peste 200.000 de euro

Tehnicianul a aflat că Silviu Lung s-a accidentat în meciul de la Sfântu Gheorghe și a devenit indisponibil pentru cel puțin două meciuri din Superligă. Astfel, portarul de 34 de ani nu va face parte din planurile lui Grozavu pentru confruntările cu Universitatea Cluj și FC Botoșani.

Au reziliat cu Risto Jankov

Chiar și cu Lung jr. accidentat, oficialii echipei ieșene au dat afară astăzi un alt portar! Este vorba de Risto Jankov (25 de ani), transferat încă de pe vremea când echipa era în Liga 2. 

Portarul care a fost în lotul Macedoniei de Nord la ultimul Campionat European a prins un singur meci în actuala ediție de Superligă.

„Risto, apreciem tot ce ai făcut pentru Poli Iași! Îți dorim să fii sănătos și să-ți îndeplineşti toate obiectivele!”, a fost mesajul de despărțire.

100 de mii de euroeste cota de piață pe care o are Risto Jankov, conform siteului de specialitate transfermarkt.com

L-au transferat pe Toma Niga

În acest moment în lotul ieșenilor mai există un singur portar. Vorbim de Ionuț Ailenei (22 de ani).

Moldovenii s-au mișcat rapid și au reușit să-l transfere și pe Toma Niga (26 de ani), portar ce a fost cumpărat de FCSB în vara lui 2017, de la Foresta Suceava cu 30.000 de euro.

La FCSB n-a avut nicio șansă să prindă echipa, așa că a ajuns pe la Academica Clinceni, apoi la Hermannstadt. În 2022, FCSB i-a reziliat de tot înțelegea lui Niga, care a semnat în Liga 3, la Foresta Suceava.

Citește și:

FCSB, în fața lui Real Madrid și Arsenal! Topul în care roș-albaștrii sunt lideri autoritari
AUDIENȚE
FCSB, în fața lui Real Madrid și Arsenal! Topul în care roș-albaștrii sunt lideri autoritari
CFR Cluj s-a despărțit de Andrea Mandorlini: „Suntem recunoscători pentru munca depusă” » Urmează instalarea lui Adi Mutu
CFR CLUJ
CFR Cluj s-a despărțit de Andrea Mandorlini: „Suntem recunoscători pentru munca depusă” » Urmează instalarea lui Adi Mutu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează