FOTBAL  »  Superliga  »  ASA - PETROLUL

Sinescu trimite noi săgeți la adresa celor de la ASA: "Parcă n-a fost titular mereu" :)

Articol de - Publicat joi, 14 mai 2015 16:21

Valentin Sinescu, antrenorul principal interimar al Petrolului, a prefaţat, astăzi, jocul cu ASA Tîrgu Mureş care are loc sîmbătă. "Este un joc disputat într-un context aparte.

Gazdele, o echipă excelentă acasă, şi una, Petrolul, invincibilă în deplasare, caută, în scopuri diferite, doar victoria. Sper să iasă la iveală, cu prilejul acestui meci, adevărul.

Gazdele de sîmbătă au un atacant bun, Vassaras, care nu a fost însă titular în toate partidele!", a precizat tehnicianul ploieştean.  "Vom fi profesionişti şi vom juca la victorie la Tîrgu Mureş.

Ştiu antipatia suporterilor noştri faţă de Steaua, dar noi vrem să îi bucurăm doar prin victorii. Nu poate fi altfel", a mai completat Sinescu.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
breitner
breitner  •  15 Mai 2015, 07:56

Cand n-a fost vasaras atacant la ASA, a fost deaconu la FCSB!

mokinio
mokinio  •  15 Mai 2015, 07:56

Sa fie acesta meciul care pedepseste "umilinta" din 2013, steaua - viitorul 2-5? Poate asa vor simti si stelistii ce au simtit retrogradatele de atunci!

gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  14 Mai 2015, 21:35
Postat de Florean Andrei pe 14 Mai 2015, 19:58

Jucătorii trebuie să se gândească la viitorul lor. Cum ar mai putea discuta Steaua, la vară, sau altă echipă, cu cei doi care se dau loviţi ?

cei doi care se dau loviti, adica tamuz si de lucas, mai au contracte care trec de vara asta. asa ca, oircine va discuta cu ei, va trebui sa discute si la petrolul, cu portofelul pe masa. e nevoie de bani la Ploiesti.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează