FOTBAL  »  Superliga  »  EXCLUSIV -- PRIMA REACŢIE A LUI BECALI DIN POSTURA DE LIDER AL LIGII I

"Sînt cel mai fericit om de pe pămînt. Îi mulţumesc lui Dumnezeu!"

Articol de - Publicat joi, 10 aprilie 2008 00:00

Extrem de fericit după egalul Unirii Urziceni în faţa celor de la CFR Cluj, patronul Stelei, Gigi Becali a declarat că visul lui i s-a îndeplinit: "Steaua a ajuns pe locul 1". Patronul din Ghencea a comentat în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor rezultatul meciului spunînd că a avut cea mai mare încredere în această etapă în Pandurii şi Unirea Urziceni.

"Mi s-a împlinit visul! Steaua este pe locul 1, aşa cum mi-am dorit şi o să rămînem aici pînă la finalul campionatului. Am gura aurită, am spus că cea mai mare încredere în această etapă o am în Pandurii şi în Urziceni. Au făcut spectacol şi au dus Steaua pe locul 1.

Merităm să fim aici pentru că am muncit mult şi am cîştigat multe puncte în meciuri dificile. Sînt în culmea fericirii şi îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru tot, pentru că m-a făcut cel mai fericit om de pe pămînt", a spus Becali pentru Gazeta Sporturilor la două minute după fluierul final al partidei de la Urziceni.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (26)
 •  11 Aprilie 2008, 10:57

Nu zici cat te-a costat treaba asta? Esti multzumit ciobane ca ai distrus munca altor echipe ? Lui Diaconu cat i-ai dat? Te faci de rahat in CL, fiindca nimic nu joaca pomanagii tai de jucatori. Oare nu va fi dreptate in veci in tara asta? Sa stii ca Dumnezeu nu bate cu batul. Nu vei fi fericit niciodata.

 •  11 Aprilie 2008, 10:41

nu v-ati prins, bre, saraciilor si frustratilor? Gigi s-o pyshat pe voi!!! Hai Steaua!

 •  11 Aprilie 2008, 09:36

Becali, sa presupunem ca Steaua castiga si intra direct in grupe. Ei si , ce faci mai departe. Acolo nu mai poti mitui pe nimeni . Pentruca sa fim seriosi , in actuala alcatuire Steaua nu are nici o sansa. Singura ei grja va fi sa nu se faca prea tare de ras. La mintea pe care o ai , ti se pare ca Steaua e grozava. E drept ca si o mama buna spune despre copilul ei retard, ca e cel mai frumos si destept. Tu care pe cat de sarman la minte esti si fudul nevoe mare , nu putem sa-ti cerem mai mult.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează