FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

“Sînt furios pe mine!”

Articol de , - Publicat marti, 15 aprilie 2008 00:00

Miranda e nemulţumit de evoluţiile sale şi explică gestul aruncării tricoului la meciul de la Timişoara.

Doar două goluri marcate de atacantul pe care Dinamo a dat iarnă două milioane de dolari. Iar gestul de a-şi arunca tricoul la Timişoara, momentul schimbării, a pus capac, iritîndu-i la maximum pe suporteri şi pe fostele glorii. Vîrful de 23 de ani a acceptat să explice ieri pentru www.dinamovisti.ro ce l-a făcut să răbufnească.

– Osvaldo, de ce ai aruncat tricoul la Timişoara, cînd ai fost înlocuit cu Zicu?
– Sincer, vă spun că acel gest trebuie interpretat ca unul de furie împotriva mea. M-am enervat că n-am jucat bine cu Poli, că nu am dat gol şi mi-am pierdut mintea. Sincer, aşa a fost! Doar nu sînt nebun să arunc tricoul echipei care mă plăteşte! De la început am zis că ştiu cine a îmbrăcat la Dinamo tricoul cu numărul 9, n-am avut nici un moment intenţia să-mi bat joc.

– Totuşi, suporterii au inter­pretat atitudinea ta ca fiind neprofesionistă.
– Vreau să lămuresc asta, fanii să ştie că am fost nervos doar pe mine.

“Am jucat cu dureri”

– Ai fost supărat şi pe antre­nor că te-a schimbat?
– Nu sînt supărat pe nimeni decît pe Miranda! Cu Pandurii am ieşit din cauză că am avut probleme la genunchiul drept. Nici la Timişoara nu m-am simţit bine şi am jucat avînd dureri mari.

– Voi, jucătorii, sînteţi afec­taţi de toate discuţiile legate de antrenori, de schimbările dese?
– E normal să conteze şi schim­bă­rile de antrenor evoluţiile unei echipe. Dar sînt multe alte pro­ble­me care ne influenţează evoluţiile şi pe care trebuie să le corectăm. Ideea e că avem nevoie de două-trei rezultate bune, consecutive, şi atunci poate o să fie mai bine.

“Vreau sa rămîn”

– Ai probleme de adaptare?
– Normal că e greu pentru un jucător străin să fie departe de casă. Îmi lipseşte familia, dar asta e meseria pe care mi-am ales-o. Nu sînt probleme mari, am început să vorbesc puţin limba, să mă înţeleg mai bine cu colegii.

– Vei continua din vară sau te gîndeşti să pleci?
– Am semnat pe trei ani şi jumătate, sigur că vreau să merg mai departe cu Dinamo, nu-mi stă gîndul la plecare.

9 meciuri a jucat Miranda pentru Dinamo

5,78 este media notelor gsp

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (9)
 •  15 Aprilie 2008, 23:38

sa stiti ca daca dinamo ar mai avea inca vreo 3 jucatori cu ambitia lui Miranda (nu ca si cristea si c, munteanu care nu joca cu nici o ambitie jucand doar la misto )pai normal daca colegii nu ii dau pase bune ,toata lumea il joaca pe cristea care este super vedeta . Miranda in 2 ani o sa ajunga un super atacant . forzza Miranda

 •  15 Aprilie 2008, 19:15

E msg 100 p kre il trimit...oricum nu ma asteptam sa schimb nimic...si sa nu creada vre un suporter k dk va scrie vrodata aici va shimba ceva...ce facem noi e pierdere de timp...dar macar in amintirea lui dinamo...cea de alta data...se merita...IN FIECARE ZI APAR NOI DECLARATII IDIOATE..chipuri triste...certuri...da mai treceti frate peste probleme odata... zambiti...uitati c a fost...luati-o de la 0...acceptati k ati furat-o de la pandurii,vaslui si alte retrogradate...mergeti mai departe!!!

 •  15 Aprilie 2008, 12:21

Osvaldo e fotbalist!! Daca e lasat sa se adapteze, o sa isi demonstreze valoarea !!! Cine judeca un jucator dupa 3-4 meciuri jucate, isi da masura profunzimii gandirii ... adik deloc ... Numai presa speculeaza cum ca suporterii ar interpreta intr/un anumit fel gestul lui Miranda ... De unde p.. masii stiu ei ce crede superterul dinamovist ... Stiu insa sa il pupe in fund pe becalii si echipa lui de oi ... Mare trupa... Imi este scarba de fotbalul romanesc...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează