FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Sînt şi dinamovişti care nu vor să părăsească ”haita” » Strătilă: ”Plec de-abia după ce ajung cu echipa în cupele europene”

Articol de - Publicat marti, 18 iunie 2013 00:00 / Actualizat marti, 18 iunie 2013 18:38

Dacă mulţi dintre jucătorii exponenţiali ai grupării iau în calcul să părăsească gruparea, mijlocaşul Sorin Strătilă, 26 de ani, vrea să rămînă în "haită".

"Eu îmi doresc să continuu în Ştefan cel Mare. Mai am doi ani de contract cu echipa şi vreau să mai rămîn cel puţin această perioadă. Sper să ajungem la anul în cupele europene, pînă atunci nu voi părăsi Dinamo. În fiecare an, echipa se luptă şi la titlu, acum rămîne să şi putem", a comentat fotbalistul.

Strătilă nu crede că se mai impune, în situaţia sa, o diminuare salarială: "Mie nu mi s-a propus aşa ceva, oricum am un contract mic. Mi s-a redus în iarnă". Totodată, mijlocaşul nu crede că Dinamo se va despărţi şi de Alexe, şi de Bălgrădean, şi de Dragoş Grigore: "Ar fi cam mult. Sînt discuţii despre transferuri, ca în orice perioadă de mercato. Avem o echipă bună, aşa cum sîntem acum".

2 este cifra golurilor marcate de Strătilă în sezonul precedent pentru Dinamo în 11 partide


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (33)
1745flo
1745flo  •  19 Iunie 2013, 18:33
Postat de tiberiu33 pe 18 Iunie 2013, 19:30

parerea mea este ...........ca Stratila este mult peste dodel ...asa ca manelistii care tin cu steaua sa se abtina . daca tot vorbim de transferuri ... sa-l vedem pe umflatul ala de Rusescu ce o sa faca in spania ..eu am auzit ca a plecat la cules de capsuni ...

L())))))))))))))))))))))))))))L!

1745flo
1745flo  •  19 Iunie 2013, 18:30

Stratila e printre cei mai buni din lot! O sa vedeti ca va fi titular incontestabil in viitorul sezon! Sper in continuare ca Danciulescu sa renunte si sa lase o sansa unui tanar de perspectiva!

reddogsv
reddogsv  •  19 Iunie 2013, 08:59
Postat de tiberiu33 pe 18 Iunie 2013, 23:04

Ai dracu analfabeti ...la scoala nu va duceti .. Stati si comentati pe gsp ...v-ati intrebat vreo data ce cred ceilalti despre voi .. cand nu stiti sa legati 2 cuvinte ...chiar daca va suparati pe mine ...cei mai multi analfabeti tin cu steaua .. am curaj sa fac si pariu ....am si argumente.. ex ..alin25bo .......iti mai trebuia un U la sfarsit si aveai un nickname pe masura ..ti se potrivea perfect

La ei care nu sunt analfabeti sunt dementi ( a se citi valah, thumbzilla, terminator) etc...ori ambele! Degeaba le spui, ei traiesc in lumea lor si se simt bine!

Vezi toate comentariile (33)
Comentează