FOTBAL  »  Superliga  »  DRAGOMIR DESPRE DINAMO

"Sînt uzaţi"

Articol de - Publicat marti, 19 februarie 2008 00:00

Dumitru Dragomir îi critică dur pe dinamovişti, despre care spune că "dacă prind Cupa UEFA, trebuie să se premieze între ei"

Prestaţia dinamoviştilor din partidele de pregătire, cinci victorii, două egaluri şi patru înfrîngeri, nu l-au convins pe preşedintele Ligii. Şeful LPF, Dumitru Dragomir, a pus tunurile pe gruparea din Ştefan cel Mare! Întîi s-a luat de jucători: "Să mă ierte dinamoviştii, dar nu cred că au valoare! Sînt jucători uzaţi! Iar o parte dintre ei nu au valoare de această echipă. Dacă ajung în Cupa UEFA, trebuie să se premieze între ei", a atacat Dragomir la Ştirile Sportive ale Antenei 1.


" Dinu e de conjunctură, vine Răzvan!"

Apoi, a trecut şi la şefii "cîinilor", pe care i-a acuzat că apelează la Cornel Dinu doar în situaţii de criză: "Cei de la Dinamo s-au deşteptat, au început să ia jucători tineri, de valoare. La anul s-ar putea să aibă o echipă tare de tot. Dar pe Cornel Dinu l-au pus de conjunctură ca antrenor". Apoi a detaliat: "Dinu a fost un mare fotbalist, un bun conducător şi un mare antrenor. Dinamo a apelat la el în ultimii 10 ani doar cînd a avut focul deasupra capului. Cred că din vară în Ştefan cel Mare va veni Răzvan Lucescu! Plus Dinu Gheorghe, care e un bun conducător".

"Nu răspundem acum, o vom face cînd avem rezultate. Să nu ne ia nimeni în seamă, vom vorbi pe teren"
Cristi Borcea

"E dinamovist vechi"
Preşedintele "cîinilor", Nicolae Badea, a replicat ironic: "L-am mai iertat pe domnul Dragomir, nu e prima dată. Dar în răspunsul nostru contează şi faptul că este unul dintre cei mai vechi dinamovişti. Ne considerăm în continuare onoraţi de sentimentele pe care domnul Dragomir le nutreşte faţă de sportul dinamovist. Sper că a spus astfel de lucruri nu în calitate de preşedinte al LPF, s-ar putea să se supere alte cluburi pentru că ne bagă pe noi prea mult în seamă".

"Manechinele de la Steaua"
Nici jucătorii străini aduşi de Steaua nu l-au impresionat pe Dragomir. "Arată bine ca manechine, tunşi, netunşi, sînt frumuşei. O dată la cîţiva ani dai o lovitură ca Zapata, e ca la loterie cu străinii ăştia. Ăia buni sînt peste 7-8 milioane şi nu vin în România. Ce, ne permitem noi un Mutu, care e cotat la 30 de milioane de euro, cît face toată Liga 1?", a comentat preşedintele Ligii.

"La noi, nimeni nu-şi asumă vina!"
Dumitru Dragomir a comentat şi pe marginea prestaţiei echipei naţionale la Campionatul European: "Dacă vom trece de grupe, sîntem valoroşi, dacă nu, vom avea un mare semn de întrebare şi, ca de obicei, nimeni nu va fi tras la răspundere. Aşa e la noi, o să zicem că am avut o grupă grea. Voi merge să-i văd pe băieţi. Eu am luat patru bilete, pentru mine, fiul meu şi nevestele noastre", a zis Dragomir.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
 •  19 Februarie 2008, 14:59

Ole ole ole dinamo o ia la m..e :D shalalallalala strigam cu toti fortza steaua... deabea ajteptam sa vina derby'u derby'u venim in stefan cel mare cu 2 goluri avans dayro si pepe au inscris de la cabine :)) )GOGOGO MU e dinamo

 •  19 Februarie 2008, 14:41

"Prestatia nu l-au convins!Cum faceti voi acordul?"Gramatica Normativa - Gruita",o recomand cu caldura":))))))))))

 •  19 Februarie 2008, 10:40

Da asa este actuala echipa este complect uzata,doar Danciulescu,Lobont,Moti si jucatori noi veniti pe care inca nu ai cunoastem la lucru sunt pt Dinamo,in rest jucatori depasiti.Asta este numai vina lui Rednic pt ca a avut un lot de rahat.Pt Diamo la aceasta ora nu poate exista decat o varianta sa aduca la Dinamo pe Razvan Lucesc sau Andone si sa le lase mana libera la transferuri altfel va spun eu ca nu avem nici o sansa.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează