FOTBAL  »  Superliga  »  UTA - FARUL 0-1

Sinucigaşi

Articol de - Publicat vineri, 11 aprilie 2008 00:00

Arădenii sînt cu un picior şi jumătate în Liga a II-a, după ce şi-au dat un autogol şi au pierdut cu Farul.

UTA şi-a săpat singură groapa după o nouă înfrîngere pe teren propriu, 0-1 cu Farul. Trupa lui Ion Marin a venit mult mai montată pentru a juca şi la anul în Liga de 102 milioane de euro a lui Mitică. Nanu a arătat clar intenţiile constănţenilor, dar nu a reuşit să-l execute în situaţie de "unu contra unu" pe Tudor, în minutul 14.

Neputinţa maximă a gazdelor a fost atinsă în minutul 42. La o minge simplă în careu, nefiind presat de nici un adversar, Amoreirinha s-a încurcat cu Tudor şi a trimis mingea cu capul în propria poartă. Repriza a doua nu a adus nimic nou pentru arădeni. Gabi Stan nu a mai avut nici un atacant pe banca de rezerve şi l-a introdus pe Hora, care a dat iluzia unei egalări (74). Amoreirinha putea să-şi spele păcatele în ultimele minute, dar a capotat din 6 metri. Aradul pare să-şi fi semnat sentinţa, în vreme ce Farul a luat o mare gură de oxigen.

Jucătorii lui Stan, ironizaţi

Încă din primele minute, fanii arădeni şi-au apostrofat favoriţii. Primul banner afişat a avut un mesaj clar: "În discoteci şi cluburi seară de seară dansaţi / La meci pe teren, nici o repriză nu rezistaţi". Ironia a continuat şi în repriza secundă: "Zero pregătire, nopţi pierdute. Cum de rezistaţi 30 de minute?". În final, tot stadionul a aplaudat echipa oaspete.

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (2)
 •  11 Aprilie 2008, 10:54

asa va trebuie...in b cu voi

 •  11 Aprilie 2008, 08:20

Cu asa jucatori mergem 100% in divizi B. !!!!!!!!!!!!!! BRAVO BAIETI !!!!!!!!!!!!!! P.S IMI BAG P..A IN VOI DE TARANI :))))))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează