FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Situația lui Nimely l-a derutat pe Hagi: "L-am pregătit și apoi a venit bomba. E o ceață totală"

Articol de - Publicat vineri, 17 martie 2017 19:17

Gheorghe Hagi, antrenorul Viitorului, a vorbit despre situația medicală a lui Alex Nimely, cel care nu a mai jucat din luna decembrie a anului trecut din cauza unor probleme pe care le-ar avea la inimă. 

 "E confuzie totală. Jucătorul e într-o ceaţă totală din cauza medicinei. Nu ştiu dacă are probleme, nu mă pricep, nu sunt doctor.

Noi ştiam că avem contract cu Nimely, l-am pregătit în iarnă o lună şi m-am trezit cu bomba. Eu mi-am luat jucător şi, după o lună şi ceva, când a început campionatul, mi s-a spus că e interzis, că Nimely nu joacă.

E dificil pentru jucător. Când vine un om şi îţi spune că nu mai joci fotbal, ce ai face? Nu se pregăteşte în acest moment, s-a dus în Anglia", a spus Gheorghe Hagi, în cadrul conferinței de presă de azi. 

Citește și: Scandal la Viitorul! Medicul demisionar iese la atac: "Nu am vrut să risc un nou caz Ekeng. Unul dintre motivele pentru care am plecat a fost situația lui Nimely"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
140624939699851
Marius Dumitrescu  •  17 Martie 2017, 20:07

cine o sa-l creada? cand iei un jucator nu-i faci analizele? e asa credul Hagi sau e o smecherie de tipul celor prin care a vandut jucatori afara??

Vezi toate comentariile (1)
Comentează