FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Situație tragicomică la Petrolul! 3 jucători au "dispărut" » Detaliul care îi leagă

Articol de - Publicat marti, 06 octombrie 2015 12:15

Eusebiu Tudor a aliniat cu greu o formulă de start aseară, în disputa cu ACS Poli (1-1), în condiţiile în care a avut numeroase probleme de efectiv.

Dacă Dacian Varga şi Peteleu au fost suspendaţi, alţi jucători importanţi au acuzat diferite accidentări. Curios sau nu, pe lista celor indisponibili s-au aflat numai fotbalişti francezi aduşi de fostul manager sportiv al echipei ploieştene, Mihai Joiţa.

Sofian Moussa, Nicolas Farina sau Jeremy Faugh-Porret au lipsit aseară, sporind în acest fel şansele ca aceștia să se despartă în curînd de echipa prahoveană.

Guillaume Rippert, un alt jucător din Hexagon adus în vară la echipa ploieşteană, şi-a reziliat, după numai două luni, contractul cu gruparea galben-albastră.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
821251504618379
Doru Sandu  •  07 Octombrie 2015, 08:55

Pana cand nu va veni un antrenor care sa dea militaria jos din pod asa o so ducem.cred ca Hizo ar fi perfect,cu conditia ca ospataru sa nu se bage peste bucataria lui.Si sa lase clubul inpace.Apropo crangule unde sunt investitori cu care erai in tratative acum 4 luni???MINCIUNICA!!!!!!!

masim
masim  •  06 Octombrie 2015, 21:29

antrenorul Tudor poate sa aiba la dispozitie tot lotul ca tot o harababura iese in jocul ëlaborat"de el. Parca se zicea ca la sfarsitul turului se trage linie si se vede ce "reusite"a avut. Daca e pastrat asta in continuare e clar ca , Capra face tot posibilul ca Petrolulsa retrogradeze.Nici Tibor nu era un antrenor fenomenal dar cu el Petrolul juca si avea ocazii dar se rata enorm.IeriPetrolul nu a avut nici o ocazie si golul a venit de la o bulibaseala in careu nicidecum de la o faza lucrata. Jocul in momentul de fata e penibil. Petrolul arata ca o turma fara stapan. Dar probabil ca Tudor antreneaza mai mult pe gratis si asta ii convine lui Capra. Mi-e mila de clubul asta ; ce-a fost si in ce hal a ajuns.

bdgeorge
bdgeorge  •  06 Octombrie 2015, 17:45
Postat de dora pe 06 Octombrie 2015, 13:04

Cei trei jucatori de care pomeniti nu au ”disparut” ci au acuzat diverse accidentări și nu au fost păstrați în lot.

Sunt accidentati la buzunar....au fost loviti de capra cand se deplasau spre stadion.....mai nasol e ca au aparut si niste contracte de comision care trebuiesca platite impresarului semnate de crangu..e scandal mare ieri crangu nu mai era Adi era "*** *** de milog ma lucrezi pe la spate" !!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează