FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - PETROLUL

„Galben” cu Petrolul și ratează derby-ul cu Rapid! Pierdere mare pentru FCSB

Siyabonga Ngezana a văzut cartonașul galben în prelungirile primei reprize din FCSB - Petrolul +34   FOTO
Siyabonga Ngezana a văzut cartonașul galben în prelungirile primei reprize din FCSB - Petrolul

Articol de , , - Publicat duminica, 03 martie 2024 21:08 / Actualizat marti, 05 martie 2024 15:11

Siyabonga Ngezana (26 de ani) a văzut cartonașul galben în prelungirile primei reprize din FCSB - Petrolul, 0-0 la pauză, și va rata derby-ul cu Rapid din ultima etapă a sezonului regulat.

FCSB a abordat meciul cu Petrolul cu 7 jucători în pericol să rateze partida următoare, cu Rapid, în cazul în care aceștia aveau să vadă cartonașul galben.

A pățit-o un om de bază, fundașul central Siyabonga Ngezana, avertizat în prelungirile primei părți, astfel că sud-africanul va rata derby-ul cu Rapid, principala rivală la titlu a roș-albaștrilor.

3 știri-blitz de la FCSB - Petrolul: „Steaua sunteți voi?”
FCSB - PETROLUL
3 știri-blitz de la FCSB - Petrolul: „Steaua sunteți voi?”

Siyabonga Ngezana ratează Rapid - FCSB după „galbenul” luat cu Petrolul

Dar ce s-a întâmplat? În finalul primei reprize, Octavian Popescu a deposedat un adversar, dar „centralul” Florin Andrei a considerat că decarul a făcut-o prin fault. El a fluiera cu o mică întârziere, iar Ngezana, cel care ajunsese în posesia balonului, a șutat spre poarta oaspeților.

Balonul l-a lovit pe Gheorghe Grozav, care s-a repezit la Ngezana. Sud-africanul nu a dorit să răspundă, simțindu-se în pericol de avertisment, dar situația a escaladat. S-a ajuns la un meleu, apoi „centralul” i-a chemat pe Grozav și Ngezana, acordându-le amândurora cartonașul galben.

În speranța că va scăpa, Ngezana plecase în propria jumătate, fiind chemat în repetate rânduri de arbitru până s-a îndreptat, într-un final, în direcția acestuia.

A fost al patrulea cartonaș galben al sezonului pentru Siyabonga Ngezana. El mai fusese avertizat la 1-0 cu Farul, 1-0 cu Dinamo și 2-1 cu FC Voluntari.

În pericol de suspendare mai sunt celălalt stoper titular, Joyskim Dawa, dar și Mihai Lixandru, Ovidiu și Octavian Popescu, Luis Phelipe și Baba Alhassan.

Tot despre FCSB:

Chiricheș: rezervă sau direct titular? Rusescu tranșează dilema momentului la FCSB: „Nu există dubii, 100% așa va fi!”
FCSB
Chiricheș: rezervă sau direct titular? Rusescu tranșează dilema momentului la FCSB: „Nu există dubii, 100% așa va fi!”
Duelul nevăzut de la FCSB - Petrolul » Doi dintre specialiștii campionatului, față în față: „Unii jucători mi-au vorbit despre el”
FCSB - PETROLUL
Duelul nevăzut de la FCSB - Petrolul » Doi dintre specialiștii campionatului, față în față: „Unii jucători mi-au vorbit despre el”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (3)
zorrozabal
zorrozabal  •  04 Martie 2024, 09:04

Nu-i nimic!A ramas„ortopedul”Dawa!Ii manânca pe pâine pe alde Rahmani și Papeau!Deja Rapid poa sa le rezerve locuri la Ortopedie-și sa le procure bilete pentru...Turcia,la operație!

lefter_popescu
lefter_popescu  •  04 Martie 2024, 00:28

*** , trebuia sa nu joace cu Rapid și muntenegreanul pe care arbitrul nu l-a taxat cu al doilea galben pt comportamentul avut. De mai multe meciuri acesta e pus pe harta și nu este sancționat. Revenind la oile noastre, trebuie sa spun ca centralul nu a sancționat faultul premergător autogolului și nici VAR-ul ( viciere de rezultat) cu care fcsb a câștigat. De asemenea și neacordarea (a cel puțin) a unui galben bucurosului Crețu care joaca orice numai fotbal nu... poate călărie. Un proverb care pare ca i se potrivește mănușă suna cam asa : Mi-a sărit mandruta-n cârcă, mi-a sărit ca o naparca !"

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dobrin
dobrin  •  03 Martie 2024, 21:47

Sa intre Chiriches :)))))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close