FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA

Sorin Cârțu i-a răspuns ironic lui Adrian Mititelu: "Nu sînt la ora de algebră ca să vorbesc de cifra ZERO!"

Sorin Cârţu
Sorin Cârţu

Articol de - Publicat joi, 14 mai 2015 00:00

Cu ocazia conferinței de presă în care a anunțat formarea unei noi echipe, patronul Universității Craiova, Adrian Mititelu, nu a ratat ocazia de a-i ataca pe foștii jucători ai Craiovei Maxima.

"CS U a compromis și marile glorii ale Craiovei. Oamenii i-au iubit pe Cârțu, pe Tilihoi, pe Negrilă pentru ce au făcut pe teren. În nici un caz pentru ce fac ei azi. O să am grijă să apară o carte despre Craiova Maxima cu toate adevărurile, nu doar alea frumoase.

Oamenii trebuie să știe totul despre ei. Ai fost fotbalist, bine, dar asta nu înseamnă că trebuie să îți bați joc de clubul tău", a declarat omul de afaceri. Ieri, actualul tehnician al CS U, Sorin Cârțu, i-a replicat: "Nu sînt la ora de algebră ca să vorbesc de cifra asta: ZERO!", a spus antrenorul referindu-se la Mititelu.

Adrian Mititelu și reprezentanții Asociației Știinţa Sîntem Noi vor forma o nouă echipă, ce va fi înscrisă în Liga a 4-a Dolj și va evolua pe stadionul Extensiv. În noua formație, Mititelu va avea 75% din acțiuni, iar 25% vor fi preluate de Asociația Știința Sîntem Noi. "Transferul celorlalte procente spre ASSN se va întîmpla pe măsură ce membrii ei cresc. Sper să ajungem la 50.000 de membri fondatori și să devină acționari majoritari ai clubului", a declarat Mititelu. Omul de afaceri nu se va mai ocupa însă de finanțarea echipei, ci va contribui doar cu marca și cu consilierea.

Printre numele cunoscute înscrise în ASSN se numără Ilie Balaci - preşedinte onorific, Bornescu, Şoavă, Mădălin Ciucă, Săceanu, Gheorghe Ceauşilă - membri de onoare.

200 de leieste cotizaţia minimă anuală a unui membru ASSN

"Am burta prea mare ca să mai ajut" :)

Fostul jucător al Craiovei, Ionuț Luțu, 39 de ani, a mărturisit că va fi un suporter al echipei ce va începe din Liga a 4-a, dar că nu se va implica direct la echipă, ca jucător: "Sînt alături de Universitatea, echipa adevărată, dar nu mai pot să joc. Am burta mare și nu mai pot să scap de ea", a comentat Luțu ideea de a reveni în iarbă pentru Știința.

Gloriile își iau adio

Componenții Craiovei Maxima vor fi prezenți luni, de la ora 10:00, la stadionul "Ion Oblemenco" pentru a-și lua adio de la locul în care au scris istorie. Demolarea arenei a început deja, în locul acesteia urmînd să fie construit un stadion nou ce va avea 30.000 de locuri. Legendele Craiovei vor participa la o ceremonie prin care vor primi bucăți din gazonul Centralului.

"Tender mi-a făcut o ofertă"

Adrian Mititelu a declarat că omul de afaceri Ovidiu Tender a intenționat să cumpere marca Universității Craiova: "Acum cîteva luni au venit avocații lui Tender la mine la birou, am și martori, și mi-au făcut o ofertă. O ofertă mult mai mare decît cea precedentă, de un milion de euro. Vă dați seama, vezi Doamne, ar fi vrut Tender să cumpere marca. I-am zis să-și vadă de treabă, că n-o vînd nici pe 10 milioane! Tender e prieten cu Rotaru, de la CS U, ca să știți".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (45)
leul.albastru
leul.albastru  •  15 Mai 2015, 16:50

ALGEBRA: gsp=ZERO

876787385698336
Daniel Asproiu  •  14 Mai 2015, 19:51

Tribunalul Dolj a hotărât ca cu nu are niciun palmares!

kaloogarele
kaloogarele  •  14 Mai 2015, 17:02

eh, si uite asa a aparut craimititelu, cu acte in regula. aaa ... de fapt "va aparea, poate", ca inca nu e septembrie.

Vezi toate comentariile (45)
Comentează