FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Sorin Rădoi spre Urziceni?

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 ianuarie 2008 00:00

Dacă Andrei Cristea şi Omoduemuke şi-au găsit echipă, iar McKain e la un pas de un transfer în străinătate, problemele sînt aproape rezolvate şi pentru fundaşul Sorin Rădoi.

Dorit la Unirea Urziceni de fostul său antrenor de la Sportul Studenţesc, Dan Petrescu, Rădoi va fi folosit ca fundaş central şi nu de bandă, ca la Poli Timişoara. "Bursucul" vrea dubluri pe posturi, iar după despărţirea de Rohat, în lotul ialomiţenilor au rămas doar 3 fundaşi centrali, astfel încît Petrescu şi-a alcătuit o listă de jucători cu care s-au demarat deja discuţiile. Rădoi se află în pole-position, recunoscînd negocierile cu ialomiţenii. "Vreau să plec undeva unde îmi e mai bine. Sper să fiu lăsat să plec la clubul la care vreau eu. Nu am o ofertă, dar sînt în discuţii cu una din echipele de pe primele locuri, o formaţie bunicică, deşi nu e un club mare.", a dezvăluit Rădoi. La Urziceni, Rădoi se va reîntîlni cu Mehmedovici, fostul său coleg de la Poli, ajuns la Unirea în vara lui 2006.

" Iancu nu pleacă!"
După ce George Copos a declarat că se gîndeşte să renunţe la a mai investi la gruparea din Giuleşti, preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, s-a declarat sceptic că Marian Iancu ar putea lăsa Poli pentru Rapid. "Dacă pleacă Iancu de la Poli, în viitorii 15 ani, Timişoara nu va avea echipă. Iancu e manager de superclasă, a făcut din Poli echipă de cupe europene. Dar staţi liniştiţi, nu cred că pleacă Copos din Giuleşti", a spus Dragomir.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close