FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Spaniolii anunță negocieri pentru transferul lui Ivan la Barcelona, însă ținta finală ar fi un alt club din Primera

Ivan a intrat în vederile marilor cluburi de pe continent după numai un an jucat în prima divizie din România
Ivan a intrat în vederile marilor cluburi de pe continent după numai un an jucat în prima divizie din România

Articol de - Publicat miercuri, 06 ianuarie 2016 00:00

Costel Gâlcă, tehnicianul lui Espanyol, speră ca internaționalul de 19 ani să ajungă sub comanda lui, via Barcelona B, sub formă de împrumut. ”N-ar fi exclus un plan de coproprietate Barcelona - Espanyol”, spun surse GSP.

"FC Barcelona negociază transferul atacantului Andrei Ivan". Știrea furnizată de cotidianul catalan Sport ar putea prefața o mutare spectaculoasă a atacantului Craiovei, monitorizat și de alte nume mari din Europa. Ce se ascunde, de fapt, în spatele informației din presa iberică?

Sursele Gazetei indică faptul că se prepară, în realitate, o debarcare a internaționalului român la Espanyol, unde este dorit de Constantin Gâlcă. Mișcarea ar urma să fie următoarea: FC Barcelona l-ar cumpăra pe jucător spre a-l împrumuta apoi la concitadini!

"E posibilă o versiune de coproprietate ulterior, fiindcă Espanyol nu are bani acum să plătească la Craiova pentru a-l aduce pe Ivan", explică sursele.

N-a putut să-l aducă în Ghencea

La sfîrșitul anului trecut, atacantul și-a prelungit pe cinci sezoane contractul cu oltenii și i s-a fixat o clauză de reziliere-record, în valoare de 12 milioane de euro. Steaua ar fi oferit trei milioane de euro în această iarnă, susțin spaniolii, dar tranzacția nu e deocamdată luată în calcul de șefii Craiovei.

Gâlcă îl cunoaște foarte bine pe Ivan încă din perioada în care au lucrat împreună la echipa națională Under 17. Costelinho l-a recomandat și la Steaua în perioada cît a antrenat în Ghencea, însă prețul prohibitiv fixat de Știința a făcut imposibilă mutarea.

"Poate că ar trebui să mai stea un an la Craiova. Totuși, chiar dacă Barcelona l-ar lua pentru echipa a doua a clubului, ar fi un pas uriaș pentru Andrei"
Sorin Cîrțu

1 meci a disputat Ivan pentru prima reprezentativă: a debutat în finalul lui 2015, la amicalul disputat contra Italiei, 2-2 la Bologna

4 goluriîn 18 partide a marcat Ivan în sezonul de toamnă al primei divizii

3.000 €ar trebui să fie salariul lunar al lui Ivan la CSU Craiova în sezonul viitor, dacă va continua la formația din Bănie

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
depeche
depeche  •  06 Ianuarie 2016, 13:30

Nu stiam ca au aia nevoie de magazioner...

740834056048173
Marton Pacurar  •  06 Ianuarie 2016, 12:56

ATAT A TAMTAM V-A JUCA LA ECHIPA A -2-A CE MARE TRANSFER

Vezi toate comentariile (2)
Comentează