FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - U CRAIOVA, LUNI, 20:45, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

Spectacol asigurat » Dică vs. Mangia, duelul celor mai buni antrenori din Liga 1

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 aprilie 2018 12:08

Dică şi Mangia ocupă primele două locuri în toate topurile antrenorilor care acum se află pe băncile echipelor din Liga 1.

Luni seară, pe Arena Naţională se vor duela doi antrenori ale căror cifre all-time îi plasează în vârful tuturor ierarhiilor tehnicienilor din Liga 1. Nicolae Dică şi Devis Mangia au impresionat în actuala stagiune a Ligii 1, iar statistica le confirmă statutul de antrenori de calitate. Ei conduc clasamentul procentajului de victorii, al punctelor acumulate, dar şi pe cel stabilit în funcţie de media de goluri pe care echipa lor le-a marcat.

Nu doar aceste topuri demonstrează valoarea acestor doi tehnicieni, ci şi o comparaţie cu sezonul precedent, când şi la FCSB, şi la Craiova erau alţi "principali". În primul rând, după 3 etape în play-off-ul de anul trecut, FCSB nu era lider, ci pe locul 2 şi avea doar 30 de puncte, cu 5 sub ce are acum. La fel stau lucrurile şi în privinţa lui Mangia. Craiova e acum pe o treaptă superioară faţă de aprilie 2017, e pe 3 şi are şi 7 puncte în plus.

tabel antrenori

Duelurile directe, show maxim!

Ambele meciuri din acest sezon în care Dică şi Mangia s-au aflat faţă în faţă au fost extrem de spectaculoase. În tur s-a jucat pe Arena Naţională. În prima repriză, Craiova a fost senzaţională, a şi marcat, după care s-a prăbuşit fizic, FCSB a dominat, a ratat multe ocazii şi a egalat prin Gnohere. Scor final 1-1. Returul a avut loc la Severin şi a fost un festival de goluri. S-a terminat 5-2 pentru FCSB! Cumulat, în cele două partide, echipele au tras peste 40 de şuturi la poartă!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
pepeci
pepeci  •  08 Aprilie 2018, 00:06

Hai Craiova! Vrem victoria!

craiovenis
craiovenis  •  07 Aprilie 2018, 21:10

Dica e antrenor la vreo echipa? Pai la FCSB e Becali... El? Iar GSP mai inventeaza ca e si cel mai bun:)))))))) Ilara situatie!

prazburg1948
prazburg1948  •  07 Aprilie 2018, 17:35

Bine ca a plecat Nita si Calancea e rezerva. Nita, un portar excelent, in schimb daca punea Mangia un stalp in poarta in locul lui Calancea tot luam mai putine goluri. Oricum, sper sa atace ca meciul trecut, egalul nu ajuta pe nimeni.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează