FOTBAL  »  Superliga  »  ECHIPA FANTASTICĂ

SPECTACOL în lupta pentru podiumul din Echipa Fantastică » Punctaj RECORD obţinut de câştigătorul primei etape

Articol de GSP - Publicat marti, 18 iulie 2017 17:03

Odată cu terminarea primei etape a Ligii 1 au fost desemnaţi şi primii câştigători ai Echipei Fantastice

Deşi favoritele, cu excepţia celor de la CFR Cluj, s-au impus fără mari probleme, din "Echipa Ideală" au făcut parte doar 2 jucători ai "Echipei Favoriţilor".

În "Echipa Ideală" au apărut 3 jucători ai campioanei Viitorul, 2 dinamovişti, 2 mijlocaşi ai celor de la CS U Craiova şi câte un fotbalist de la FCSB, ACS Poli, CFR Cluj şi FC Botoşani. Singurul jucător U21 care a prins primul 11 este Dennis Man. Punctajul total  a fost de 130 de puncte.
 

Deşi Dinamo s-a impus cu 3-0 în deplasarea cu Juventus, dinamoviştii, care dominau "Echipa Favoriţilor", nu s-au ridicat la aşteptările fanilor. Doar Cristi Ganea şi Alexandru Băluţă au confirmat aşteptările. Punctajul total a fost de 96 de puncte. 

Câştigătorul etapei

Ene Aurelian Ion este câştigătorul primei etapei din Echipa Fantastică. Acesta a mizat pe jucătorii campioanei, selecţionând nu mai puţin de 7 jucători din formaţia lui Gheorghe Hagi. Şi celelalte alegeri s-au dovedit inspirate, Dennis Man, Băluţă şi Hoban marcând câte un gol. Cele 106 puncte acumulate i-au adus un premiu în valoare de 600 de lei.

Podiumul a fost completat de Manolache Gabriel şi Bradu Sorin, cu câte 103 puncte. Cei doi au câştigat 400, respectiv 200 de lei. 

Intră şi fă-ţi schimbările pentru etapa a doua! 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează