FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Spectator

Articol de - Publicat vineri, 18 aprilie 2008 00:00

Osvaldo Miranda, vîrful de 1,5 milioane de dolari, va vedea meciul cu Urziceni din tribune.

Pentru partida cu Unirea Ur­ziceni, de duminică, de la ora 20:30, “cîinii” nu vor putea conta pe Osvaldo Miranda! Argentinianul de 23 de ani acuză dureri puternice la genunchiul drept, el pregătindu-se separat, la sală, toată săp­tămîna.

După ce a jucat cu infiltraţii în ul­ti­me­le două par­ti­de, cu Pandurii Tg. Jiu (1-2) şi cu Poli Timişoara (1-1), a­ta­can­tul s-a plîns că nu poate da randament maxim dacă nu este apt sută la sută din punct de ve­de­re fizic şi că riscă o accidentare gra­vă. Staff-ul medical împreună cu Cornel Ţălnar au decis că este mai bine ca Miranda să fie menajat pentru partida de duminică. În a­ces­te condiţii, împotriva ialo­mi­ţenilor cuplul de atac al “cîinilor” va fi format din golgeterii echipei: Dăn­ciulescu-Bratu.

În afară de Goian şi de Pulhac, suspendaţi, doar Mărgăritescu se mai confruntă cu probleme medi­cale. Chiar dacă mai resimte mici dureri la glezna dreap­tă, “China” s-a antrenat ieri normal, avînd şanse mari să fie prezent duminică pe teren încă din primul minut.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează