FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Sperietoare pentru stelişti

Articol de , - Publicat vineri, 02 mai 2008 00:00

Dănciulescu se antrenează de ieri purtînd pe faţă masca pe care o va folosi şi la derby.

Site-ul www.dinamovisti.ro a prezentat ieri, în exclu­si­vi­ta­te, masca de protecţie pe care Ionel Dănciulescu o va purta la derby-ul de duminică . Fabricat la comandă, după ce atacantului de 31 de ani i s-a luat mulajul feţei, accesoriul a fost purtat ieri prima oară de către golgeterul cam­pio­na­tu­lui. Miercuri, el folosise o mască de probă.

Dănciulescu încă mai resimte dureri după ce Dilevski i-a produs o fisură de piramidă nazală în urmă cu 9 zile la meciul cu U Cra­io­va (4-4), dar fotbalistul a declarat că vrea să joace neapărat împotriva Stelei. “O să mă obişnuiesc cu masca, fac orice sacrificiu pentru a-mi ajuta echipa în derby. Nu e important că joc eu, cu mască sau fără, ci şi să învingem”, a mărturisit fotbalistul.

1.200 de euro a costat masca atacantului dinamovist.

“Parcă te urmăreşte cineva”

Ştefan Mardare, stoperul lui FC Vaslui şi al naţionalei de tineret, a jucat şi el în acest sezon cu o astfel de mască pe faţă după o fractură de piramidă nazală. “Singura problemă e că ai impresia că te urmăreşte cineva, că îl ai pe unu’ în coastă! Dar partea bună e că, astfel, eşti mai atent. Eu n-am avut probleme nici cînd am sărit la cap, am jucat două meciuri cu masca. Depinde cum e făcută, dar dacă i s-a luat mulajul feţei, «Danciu» nu cred să aibă probleme”, a zis Mardare.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
 •  02 Mai 2008, 12:59

Faceti un calcul:daca Steaua ia campionatul Andone va fi demis si va veni sigur la Dinamo(contractul lui Rednic inca nu este inregistrat). Astfel nu il vom mai vedea pe jigodia de Rednic la Dinamo. Daca vine Rednic : Lobont,Pulhac,Margaritescu,Cristea,Danciulescu+altii vor pleca. Cu Andone Dinamo va lua sigur titlul la anul !!!! Sa vina Andone !!!! Afara cu Rednic,nu jucati pentru Rednic!!!!

 •  02 Mai 2008, 11:40

Sa-i multumeasca lui Dilevsky ca i-a ajustat nanaul, ca rasplata pentru eliminarea nejustufuicata a lui Stoica. Prea joaca teatru bolboiatul si mai putin footbal.HRISTOS A INVIAT!

 •  02 Mai 2008, 11:25

Bai stelistilor luati aminte: Danciu va bubuie de nu va vedeti. Nici nu are rost sa va mai prezentati la meci. Daca scorul in meciul CFR-Gloria se stie din-nainte vi-l fac cunoscut si pe cel de la Dinamo-Steaua 3-0. Mai aveti alte comentarii??? Asa ca stelistilor cicou' mic si... HAI CFR! pentru ca duminica tot stadionul va striga la final: CFR CFR CFR!!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează