FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CFR CLUJ, AZI, 21:00, GSP.RO, DIGI, DOLCE, LOOK

Sperietoarea » Cele cinci motive pentru care Dinamo trebuie să se teamă de meciul cu CFR

Articol de , - Publicat luni, 14 septembrie 2015 00:00

Dinamo are o serie de 10 meciuri fără eșec în acest sezon. CFR Cluj a curmat un record identic al lui Rednic și-al ”cîinilor”, în toamna 2006.

Dinamo a mers ceas în acest sezon competițional, 10 meciuri fără înfrîngere în toate competițiile, 5 victorii și 5 remize, iar acasă, în Ștefan cel Mare, nici o echipă n-a reușit să-i ia vreun punct.

Dar CFR Cluj va pune presiune, diseară, pe "cîini", care văd confruntarea cu ardelenii drept una de risc maxim. De ce?

  1. În ediția 2006/2007, Dinamo pornise și mai în forță campionatul, 13 victorii la rînd, la primul mandat al lui Mircea Rednic la roș-albi. Pe 5 noiembrie 2006, CFR Cluj a învins "haita", scor 2-1, "dublă" Surdu, stopînd seria senzațională a formației "Puriului".
  2. O singură victorie a reuşit Dinamo în ultimele 9 întîlniri directe în toate competiţiile, 1-0 la Cluj, în aprilie 2013, în rest 6 succese CFR şi două remize.
  3. Ultima victorie reuşită de bucureşteni pe teren propriu în campionat s-a înregistrat pe 23 august 2009, scor 1-0 ( Marius Niculae). Au urmat 4 succese consecutive ale clujenilor şi remiza din primăvară, scor 1-1, marcatori Elhamed și Camara.
  4. CFR Cluj este ultima echipă din zona Ardealului care s-a impus pe terenul dinamoviştilor, se întîmpla în mai 2014, 3-0 pentru clujeni. Au urmat două victorii ale roș-albilor şi 3 rezultate de egalitate cu echipele venite din zona istorică amintită.
  5. Formația din Gruia și Astra sînt singurele echipe din Liga 1 ce-au marcat cel puțin o dată în toate cele 9 runde jucate pînă acum.

16 mai 2015este data ultimei victorii în deplasare în campionat repurtate de CFR Cluj, 3-0 la Iași

6 meciurifără gol primit are Dinamo în acest sezon de Liga 1, cele mai multe dintre echipele campionatului

12 victoriiare Dinamo în meciurile directe acasă cu CFR Cluj din 19 partide. Alte două meciuri s-au încheiat la egalitate, ardelenii au 5 victorii

5-0a fost cea mai mare diferență de scor din duelurile directe, victoria lui Dinamo înregistrîndu-se în octombrie 2005. Antrenorul de atunci al clujenilor, Dorinel Munteanu, a folosit un prim "11" format numai din români

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (21)
zecs93
zecs93  •  14 Septembrie 2015, 19:14

Forzza Dinamoo aleee, sper sa castigam dar daca e s-o luam de la inceputu campionatului cam CFR-ul merita locu 1 avand in vedere ca le-au punctele aia de la federatie, iar de cand a venit feri dican nu prea au pierdut, au un antrenor bun de tot dar noi il avem si mai bun si ma bazez pe experienta lui nea mircea care a mai batut CFR-ul pe teren propriu, cred ca e ultima victorie in 2008 gol marius niculae unde m.rednic era antrenor , de atunci nu mai egaluri si infrangeri am obtinut contra CFR-ului, sper sa spargem ghiata, oricum avem 4 victorii acasa 5 in deplasare deci trebuie sa avem egalitate 5 cu 5 mai ales ca baietii joaca si in fata proprilor suporteri unde isi vor face aparitia circa 7.000 de suporteri ( va spun de pe net ce se vorbeste) !!!

lestoat
lestoat  •  14 Septembrie 2015, 15:55

Din contra Dinamo nu trebuie sa se sperie de nici o echipa din campionat. Dinamo trebuie sa revina la perioada cand singurul obiectiv era locul 1.

torinezul
torinezul  •  14 Septembrie 2015, 14:41
Postat de bogat pe 14 Septembrie 2015, 11:27

comentariul asta sugereaza faptul ca autorii articolului se tem ca Dinamo va bate diseara iar echipa lor favorita va ramane la distanta mai mare in spate. Altfel e greu de explicat de ce l-au scris, pentru ca intr-o evaluare obiectiva echipele ce se vor infrunta diseara trebuie sa se teama in mod egal una de alta. CFR e echipa buna, Dinamo merge bine dar niciuna nu mai e ceea ce a fost cu vreme in urma ca sa puntem consturi ceva logic pe baza de statistici istorice. singura statistica ce conteaza este campionatul in curs unde vedem ca CFR a obtinut trei egaluri in deplasare la Viitorul, Steaua si Pandurii iar in deplasari a dat 6 goluri primind insa 8. In partea cealalta, Dinamo are 4 victorii acasa si 5 egaluri in deplasare, primind per total doar 4 goluri. Cu alte cuvinte apararea pare cea mai buna din campionat iar in cele patru meciuri acasa a dat 8 goluri, ceea ce arata ca de obicei marcheaza pe teren propriu. In conditiile astea, statistic vorbind, este foarte posibil un egal diseara si inca unul in care se vor marca goluri. Dinamo pare sa aiba un usor avantaj, dar de buna seama meciul e deschis oricarui rezultat.

Felicitari !!! O avancronica de nota 10 .Insa stai linistit ca jijisp nu te poate angaja pt ca esti documentat .Iar ei angajeaza doar cancanisti.Se intalnesc doua echipe bunicele ale campionatului nostrum .Sa speram ca vom vedea un meci frumos .

Vezi toate comentariile (21)
Comentează