FOTBAL  »  Superliga  »  BUZĂU - OŢELUL 0-4

Spre Intertoto!

Articol de GSP - Publicat joi, 24 aprilie 2008 00:00

Cu un Jula fantastic, Galaţiul speră iar la o prezenţă în Europa.

Victoriile norocoase din ulti­me­le două etape, 1-0 cu Bis­triţa şi 2-1 la U Cluj, ambele ob­ţinute în prelungiri, le-au creat buzoienilor impresia că Zeiţa For­tu­na îi va ocroti pînă la finalul cam­pio­natului, iar salvarea de la retrogradare va veni de la sine. Ieri n-a fost însă deloc aşa. Oaspeţii au lovit fără milă, lui Emil Jula (foto) i-a “intrat” aproape orice execuţie pe poarta adversă, iar apărarea lui Stoica a fost absolut penibilă.

După acest 4-0 încîntător, trupa lui Grigoraş poate spera iar la o prezenţă în Intertoto. Sezonul trecut, Paraschiv şi compania şi-au depăşit condiţia, au prins chiar Cupa UEFA, însă Lokomotiv Sofia le-a barat drumul către grupe. Acum, în calea lor ar putea ieşi reprezentanta Belgiei. În a treia competiţie europeană va evolua doar locul 7 în Liga I.

14 goluri a marcat Jula în acest sezon pentru Oţelul. El a fost golgeterul Galaţiului şi anul trecut.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
 •  24 Aprilie 2008, 21:13

Saptamana patimilor pentru buzoieni nu se dezminte! OTELUL GALATI va deveni bestia neagra pt BUZAU:dupa corectia severa de miercuri, sambata Otelul o "comite" cu CEAHLAUL... prietenii stiu de ce... Nu il judecati prea aspru pe MARIUS STAN @ GRIGORAS! Un club sarac ca OTELUL trebuie sa "supravetuiasca" in liga 1 si prin astfel de "meciuri"!

 •  24 Aprilie 2008, 13:32

oricum felicitari galeriei otelarilor care a fost la inaltime...chiar daca sunt buzoian o spun cu fair play ca a fost un gest frumos de asi aduce aminte de vioara.in sufletul lor a ramas ca un mare jucator iar in sufletul meu ca cel mai mare vanzator al gloriei buzau..datorita lui gloria acum este sclava stelei.ati vazut si ieri pe stadion sclavii cum se simteau la scandarile galeriei galatene: sunteti sclavii lu steaua sclavii lu steaua....si sincer asta SUNTEM,,,oras de sclavi..multumim jiji:)

 •  24 Aprilie 2008, 12:45

Asta e valoare "stelutei" si speram sa o vedem in seria B2 de la anu. Acum se vad facaturile oierului. Tata Jean si "romanii" de la U stiu de ce...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează